Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

E bine sa asortezi geanta cu pantofii?

Una din intrebarile care baga in bucluc multe femei este daca e bine sa asortezi geanta cu pantofii.

Unele evenimente la care femeile participa au o anumita rigoare, un dress-code. Multe femei isi aleg cu greu accesoriile si hainele cand vor sa fie elegante, insa dilema cea mai mare este daca trebuie sa se potriveasca geanta cu pantofii din punct de vedere cromatic si stilistic.

Ce spun specialistii despre asortarea gentilor cu pantofii

Laurie Brucker, unul din cei mai avizati consilieri de imagine, sustine ca regula asortarii pantofilor cu gentile nu mai este actuala. Laurie spune ca pantofii cu animal print merg de minune cu o geanta rosie si o curea corai in talie.

De aceeasi parere este si Meg Marra, blogger influent si stilist. Stilistul este de parere ca fiecare femeie trebuie sa isi puna amprenta asupra aspectului pe care il are in minte. Cu toate ca geanta si pantofii nu e musai sa se asorteze, aceste doua elemente vestimentare ar trebui sa se potriveasca in linii mari. Ce este important, sustin criticii de moda, este ca niciunul dintre cele doua elemente sa nu il eclipseze pe celalalt.

Gentile negre merg de minune, de pilda, cu finisajele metalice, cu pantofii gri sau de culoare inchisa. Evident, alegerea acestora tine si de modelul fiecaruia.

Un alt expert al modei, Joy Donnell, sustine ca de obicei vestimentatia femeilor este dictata de marile case de moda. Moda asortarilor din anii ’80 nu mai este valabila astazi, iar doamnele fac marea greseala de a nu integra tinutele la moda in propriul stil vestimentar.

CITESTE SI: Cum să-ți îngrijești gențile

Asortarea gentii cu pantofii este un obicei invechit si in ochii lui Andrea Pierce-Naymon, care are un butic in Ohio. Un look modern in viziunea designerului inseamna adaugarea de texturi si culori care sa se completeze, nu sa se copieze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top