Connect with us

Revistateo.ro

A căutat bomboane în geanta bunicii, însă ce a găsit înauntru a ucis-o pe loc. Sfârșit cumplit pentru o fetiță de 4 ani.

Inedit

A căutat bomboane în geanta bunicii, dar ce a găsit a ucis-o pe loc. Sfârșit tragic pentru o copilă de 4 ani

O copilă, în vârsta de 4 ani, a murit într-un mod tragic. Ea a avut poftă d eceva dulce și s-a gândit să caute în geanta bunicii. Însă, ce a găcit în poșetă a ucis-o pe loc.

Fetița, pe nume Yanelly, se afla în vacanță la bunici când a avut loc tragicul eveniment. A căutat prin casă ceva dulce și i-a venit ideea de a căuta în geanta bunicii. A fost suficient să fie lăsată câteva minute nesupravegheată ca să aibă loc o adevărată tragedie.

Cum a murit copila de 4 ani

Tatăl fetiței a declarat că micuța a căutat în geanta bunicii sale în speranța că va găsit ceva dulce înăuntru. În schimb, micuța Yanelly a găsit un pistol cu care s-a împușcat din greșeală.

„Mă îndreptam către ea, aveam totul pregătit în mașină ca să o duc la piscină. Când am ajuns, am văzut o mulțime de polițiști în fața casei.”, a mai spus bărbatul.

Autoritățile au declarat ca în momentul producerii accidentului, ambii bunici se aflau în casă.

CITEȘTE ȘI: Suferea de cancer și a murit chiar înainte de nuntă. După înmormântare, soțul s-a uitat în telefonul ei și a avut un șoc

Medicul legist care a examinat cadavrul a declarat că glonțul care i-a intrat fetiței prin piept i-a perforat plămânii, aorta și i-a străpuns esofagul.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: stirilekanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top