Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de transpiratie cu aceste 4 remedii naturiste

Sanatate

Cum scapi de transpiratie cu aceste 4 remedii naturiste

Cum scapi de transpiratie cand ai un drum lung de facut in oras si nu vrei sa porti tot timpul deodorantul cu tine? Cum poti sa te bucuri de zilele frumoase de vara fara sa iti strici reputatia, asa cum se spune in reclame? Ai nevoie de cateva lucruri inainte de a porni la drum.

CUM SCAPI DE TRANSPIRATIE IN 4 MODURI NATURISTE

1. Freaca mai multe petale de trandafiri de un pliculet de ceai verde si apoi tine plicul in zona subratului. Ceaiul verde are proprietati antibacteriene si antifungice si, impreuna cu petalele de trandafiri sau apa de trandafiri, este combatantul perfect al transpiratiei.

O alta solutie pentru a scapa de transpiratia urat mirositoare este sa iti umpli o sticluta cu apa de trandafiri amestecata cu ceai verde si sa pulverizezi partile corpului unde transpiri mai des.

2. Sucul de lamaie si otetul de mere fac casa buna impreuna, mai ales daca vrei sa scapi de transpiratia urat mirositoare de la picioare. Foloseste aceste ingrediente inainte de a te incalta si a iesi in oras. Poti sa torni cateva picaturi chiar si in pantofii tai. Mirosul neplacut sta la departare timp de 16 ore.

3. Amesteca bicarbonat de sodiu cu faina de malai si unge-ti subratul cu acest amestec cu ajutorul unei pensule. Iti vei mentine pielea uscata si proaspata pe parcursul intregii zile, indiferent de drumurile pe care le ai de facut.

4. Coaja de lamaie are si ea proprietatile sale. Freaca-ti axilele cu coaja unei lamai medii timp de 15 minute si vei neutraliza toate acele bacterii periculoase care, la contactul cu umezeala si praful de afara, se pot transforma in furunculi durerosi. Poti folosi si coaja unei portocale daca iti place mai mult mirosul acestui fruct.

O tânără îți oferă soluția ideală (extrem de ieftină) pentru a scăpa de această problemă enervantă și mai ales… urât mirositoare!

O lămâie medie spre mare nu are cum să te coste mai mult de 1 leu, maxim 2 lei (în funcție de magazinul alimentar în care intri). Tot ce trebuie să faci este să freci bine de tot lămâia tăiată în jumătate de pielea de subraț. Aceasta va acționa ca un deodorant natural, ba chiar mult mai eficient decât un deodorant care lasă urme.

Cum face lămâia să te scape de sudoare? Este simplu! Acest fruct iubit și folosit în o serie de tratamente de înfrumusețare conține potasiu, vitamina C și magneziu, toate aceste elemente având proprietăți antibacteriene și contribuie la echilibrarea PH-ului natural al pielii.

Lămâia este recomandată în tratarea mai multor probleme de sănătate și frumusețe: vindecă acneea și îndepărtează punctele negre (nu trebuie decât să îți freci fața cu o felie groasă de lămâie), albește dinții (cu ajutorul bicarbonatului de sodiu și sucul de lămâie poți face adevărate minuni). În plus, lămâia poate fi folosită și pentru combaterea mătreții (prin clătirea părului cu suc de lămâie după șamponare).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top