Connect with us

Revistateo.ro

Ingrijirea dintilor

Uleiul bun la toate: te scapa de acnee, negi, herpes, dureri dentare si infectii. COSTĂ 10 LEI! TREBUIE SĂ ÎL AI Î CASĂ!

Fie ca te confrunti cu acnee, riduri, negi, herpes, infectii ale unghiilor sau dureri dentare, uleiul despre care iti vorbim astazi te poate scapa de probleme. Este vorba despre uleiul din arbore de ceai. Proprietatile sale nenumarate il transforma intr-un remediu naturist extrem de eficient pentru tratarea multor probleme de sanatate.

Uleiul din arbore de ceai are proprietati antibacteriene, antifungice, antivirale, antiseptice, calmante, tonice si purifiante. Iata care sunt afectiunile si problemele pe care acest ulei le amelioreaza:

  • curata pielea in profunzime si amelioreaza aspectul cicatricilor aparute in urma acneei
  • reduce acneea si petele
  • diminueaza ridurile (chiar si pe cele mai adanci)
  • trateaza herpesul si eczemele cu maxima eficienta
  • usureaza durerile provocate de gingivita si afte bucale
  • dezinfecteaza ranile superficiale
  • elimina matreata si usureaza mancarimile si usturimile la nivelul scalpului
  • reduce durerile dentare

CITESTE SI: CUM CALMEZI OPAREALA SI IRITATIILE DINTRE PICIOARE SI DE LA SUBRAT

In general uleiul din arbore de ceai se adauga in majoritatea produselor cosmetice. Este ideal pentru ingrijirea oricarui tip de ten, chiar si al celui cu probleme precum acneea sau sensibilitatea ridicata. Poti adauga cateva picaturi din acest ulei in crema pentru fata sau in lotiunea demachianta.

In anumite cazuri uleiul din arbore de ceai se poate aplica direct pe portiuni foarte mici de piele. In general acest lucru se face in scopul dezinfectarii. Se poate combina si cu alte uleiuri vegetale (masline, cocos, migdale) pentru ingrijirea pilii de pe intregul corp. Se adauga in apa de gura pentru tratarea rapida a aftelor sau a gingivitei si pentru usurarea durerilor de dinti. Pentru a scapa de micozele din zona intima se adauga 5-10 picaturi in baia de sezut.

Iata cu ce alte uleiuri poti combina acest ingredient senzational pentru a obtine cele mai bune rezultate:

  • cu ulei esential de salvie pentru efectul antibacterian
  • cu ulei de levantica pentru efectul anti-acneic
  • cu ulei esential de lemongrass pentru ingrijirea cavitatii bucale
  • cu ulei de busuico sau cimbru pentru efectul antifungic

sursa foto: 123rf.com

Subiect pe aceeasi tema: Sciatica: Cum scapi de durere cu ajutorul ghimbirului

Ghimbirul poate fi un ajutor extrem de binevenit atunci cand te confrunti cu durerile pricinuite de sciatica. Aceste dureri sunt des intalnite si pot fi foarte frustrante. Sciatica este o afectiune nervoasa care provoaca dureri puternice de picioare si spate (zona lombara). Numele provine de la nervul sciatic, care este cel mai voluminos nerv din organsimul uman.

Durerea provocata de sciatica este resimtita cel mai adesea la nivelul fesei si a coapsei, insa uneori aceasta poate sa radieze chiar si pana in gamba sau glezna. Este o durere profunda care se intensifica pe timpul noptii si apare atunci cand exista o inflamatie sau o comprimare la nivelul radacinii nervului. Deseori aceasta poate indica prezenta herniei de disc.

Exista numeroase tratamente si remedii naturiste care pot usura acest tip de durere, iar printre cele mai populare se numara ghimbirul. Acest ingredient minunat are puternice proprietati antiinflamatorii si analgezice. Este ideal atunci cand se foloseste sub forma de cataplasma aplicata local. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o jumatate de litru de apa fiarta cu doua linguri de ghimbir dat prin razatoare. Se amesteca bine cu o lingura de lemn si se lasa compozitia sa se racoreasca usor.

Mod de utilizare: Se inmoaie o compresa curata in acest amestec, se stoarce si se aplica in zona dureroasa, acoperindu-se apoi cu o alta compresa uscata. Se fixeaza totul cu un leucoplast. Se repeta procedura de cateva ori pe zi.

Atentie! Daca durerea persista mai mult de o saptamana sau nu poate fi ameliorata cu acest amestec, este indicat sa mergi la medic de urgenta. Este posibil sa ai nevoie de un tratament mai eficient. Medicul este singurul care poate decide gravitatea afectiunii tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top