Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa-ti prepari demachiante naturale pentru tenul tau

Stiri

Cum să-ţi prepari demachiante naturale pentru tenul tău

Din anumite ingrediente din bucătărie poţi face demachiante naturale pentru tenul tău, care nu îi vor provoca riduri sau alergii. Iată reţetele homemade.

CITEŞTE ŞI: PUDRĂ HOMEMADE PENTRU ORICE TIP DE TEN 

1. Prepară un demachiant folosind castravete şi lapte. Pune ingredientele într-un blender până obţii o pastă moale asemănătoare laptelui demachiant, apoi utilizează acest amestec pentru a înlătura machiajul de pe faţă. Pentru tenul uscat se recomandă să adaugi şi câteva picături de ulei esenţial.

2. Sucul de aloe vera este şi el un bun demachiant, mai ales dacă alegi să îl combini cu câteva picături de ulei de măsline. Curăţă cu acest amestec pielea de pe faţă, gât şi decolteu şi vei observa cum pielea ta va străluci după doar câteva zile de la folosire. Aloe vera este şi un minunat tonic pentru pielea ta, curăţând-o în profunzime.

3.  Iaurtul poate fi un demachiant eficient. Bacteriile din compoziţia acestuia sunt bune şi pentru ten, mai ales dacă ai un ten gras sau acneic. Aplică iaurtul cu ajutorul dischetelor demachiante şi lasă-l pe piele timp de câteva minute pentru a lucra în profunzime. Apoi clăteşte faţa cu apă.

4. Anumite uleiuri vegetale sunt foarte utile în îndepărtarea machiajului de pe faţă. Încearcă uleiul de nucă de cocos, de măsline sau de migdale, care îţi lasă pielea moale şi strălucitoare, hidratând intens pielea. Pune câteva picături de ulei pe discheta demachiantă şi şterge-ţi machiajul cu acesta. Dacă tenul tău este unul gras, este bine să nu foloseşti o cantitate mare de ulei deoarece îţi va îngrăşa şi mai mult tenul. În general, demachiantele pe baza de uleiuri sunt recomandate persoanelor cu tenul uscat şi deshidratat.

2 Comments

2 Comments

  1. mona

    2016-02-16T12:38:24+02:00 at 2016-02-16T12:38:24+02:00

    uleiurile de cocos, de migdale sau masline nu sunt uleiuri esentiale, ci uleiuri vegetale, este o mare diferenta, atentie la ce scrieti

    • Cristiana Astefanoaiei

      2016-02-16T12:50:05+02:00 at 2016-02-16T12:50:05+02:00

      Buna ziua! Multumim pentru mesaj si pentru recomandare. Intr-adevar, a fost o eroare de redactare, pe care am corectat-o acum.

      O zi excelenta!

      Cristiana (Revista TEO)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top