Connect with us

Revistateo.ro

Ingrijirea dintilor

Cum cureți tartrul și placa bacteriană în numai câteva minute cu un ingredient pe care îl ai în casă

Foarte multe persoane se confruntă cu dinți îngălbeniți din cauza băuturilor colorate sau a țigărilor, dar și cu depunere a tartrului. Iată în articolul de mai jos cum îți poți curăța dinții în numai câteva minute cu ingrediente pe care le ai în casă și care te vor ajuta să ai din nou niște dinți albi și strălucitori.

Gargara cu ulei este una dintre cele mai vechi metode de curățare a dinților. Când nu erau la dispoziție paste de dinți cu efecte de albire, precum și periuțe profesionale, oamenii apelau la gargara cu ulei pentru a curăța și pentru a albi dinții, în numai câteva minute. De asemenea, prin această metodă, se eliminau și bacteriile din cavitatea bucală, iar gingiile erau sănătoase.

Citește și: Iată cum elimini tartrul cu o soluție preparată acasă. Nu te costă aproape nimic

De asemenea, gargara cu ulei este benefică și în caz de astm, probleme ale pielii, dezechilibru hormonal, dureri de cap ori infecții.

Cum funcționează această metodă și de ce ai nevoie

Este extrem de simplu de ajuns la un rezultat foarte bun. Tot ce ai nevoie dunt câteva linguri de ulei de susan, ulei de măsline ori ulei de cocos. Se ține oricare tip dintre aceste trei uleiuri în gură timp de aproximativ 20 de minute, apoi se scuipă și se clătește gura.

Pentru a avea cele mai bune rezultate, acest lucru trebuie să fie făcut chiar înainte de micul dejun. Se iau câteva linguri de ulei în gură, iar dacă ai probleme dentare serioase, atunci poți repeta înainte de fiecare masă. La final, tot ce trebuie să faci este să clătești bine gura și să periezi bine dinții.

Pentru a avea un gust mai bun, poți combina uleiul cu o picătură de ulei esențial de scorțișoară, mentă sau orice aromă îți place. În cazul în care ești însărcinată, ar trebui să consulți un medic înainte de a încerca această metodă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top