Connect with us

Revistateo.ro

Cum se albesc dinții cu oțet de mere. Tratamentul la îndemâna tuturor

Ingrijirea dintilor

Cum se albesc dinții cu oțet de mere. Tratamentul la îndemâna tuturor

Alimentația nesănătoasă, precum și o igienă precară a danturii conduc în scurt timp la apariția petelor pe dantură. Multe persoane apelează la albirea profesională, iar de multe ori se ajunge la sensibilizarea dinților, un lucru pe care nimeni nu și-l dorește.

Igiena orală este foarte importantă, încă din primii ani de viață, iar periajul dinților de cel puțin două ori pe zi este cheia către niște dinți sănătoși și strălucitori.

Consumul de cafea, precum și de băuturi carbogazoase sau de alimente acide duc în timp la pătarea și îngălbenirea dinților, iar un detartraj nu este suficient.

Folosind soluții din comerț pentru albire, plasturi sau creme, dinții devin din ce în ce mai sensibili și se resimte un disconfort la fiecare masă sau la contactul cu băuturile reci sau fierbinți.

Citește și: Cel mai simplu procedeu pentru albirea dintilor. Ce ingrediente trebuie sa combini

De asemenea, tratamentele de albire sunt destul de scumpe și pot avea efecte adverse.

Iată o soluție care te ajută să îți albești dinții în mod natural. Nu te costă mai mult de 3 lei, iar dinții tăi își vor recăpăta strălucirea dorită, încă de la prima utilizare.

Nu ai nevoie decât de un singur ingredient, pe care probabil că îl ai deja în bucătărie. Este vorba de oțetul de mere, folosit de multe persoane la salate. Preparat din mere fermentate, oțetul de mere este bogat în minerale esențiale și în enzime sănătoase și pectine.

Acest ingredient din bucătărie ajută, de asemeneas, la îndepărtarea eficientă a petelor de pe dinți, distruge placa și bacteriile care cauzează cariile.

Cât de des trebuie folosit oțetul de mere

Nu este nevoie decât să diluezi o lingură de oțet de mere într-un pahar cu apă și să faci gargară în fiecare dimineață, înainte de a-ți spăla dinții în mod obișnuit. Repetă acest lucru în fiecare dimineață și vei observa că placa bacteriană va dispărea, precum și petele.

Înainte de a folosi oțetul de mere, încearcă să agiți bine sticla în care se află, pentru că toți compușii esențiali se află pe fundul sticlei. Întotdeauna trebuie să diluezi oțetul de mereu în apă, pentru ca gingiile să nu aibă de probleme din cauza acidului.

Nu repeta acest tratament mai mult de o dată pe zi, deoarece smalțul dinților poate fi slăbit în caz coontrar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top