Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta femeie suferea de dureri articulare. S-a gandit sa incerce un tratament pe baza de otet de mere, iar rezultatul a uimit-o.

Sanatate

Si-a bagat mainile in otet de mere, iar rezultatul a uimit-o! Ce s-a intamplat?

Ana H. este dactilograf, iar din cauza stilului sedentar de viata, ea sufera de dureri articulare. Ca sa scape de ele, ea a folosit un tratament pe baza de otet de mere.

Oamenii care sufera de dureri articulare stiu cat de serioasa poate fi aceasta problema. Medicamentele sunt o solutie temporara si este dovedit ca aceste dureri pot fi depasite doar cu o schimbare drastica a stilului de viata.

Ana H. a folosit un tratament pe baza de otet de mere pentru a scapa de durerile articulare. „In urma cu doi ani, sufeream de dureri articulare, iar doctorii m-au diagnosticat cu artrita provocata de malnutritie si suprasolicitare la locul de munca. Deoarece nu sunt o persoana care sa apeleze imediat la pastile, m-am gandit sa incerc un tratament naturist si ma bucur ca am facut-o. Am vorbit cu un doctor si el mi-a spus ca pot sa incerc otetul de mere, dar ca trebuie sa fie perseverenta.

Am inceput sa il folosesc, iar dupa doua luni pot sa spun ca sunt mai bine. In prima luna, am folosit remediul de trei ori pe saptamana, iar acum de doua ori. Imi bag mainile in otet inainte sa dorm, iar durerea din maini mi s-a diminuat. Am folosit si o bautura pe baza de otet de mere, apa si miere. Vreau sa recomand tuturor, pentru ca eu am reusit sa scap de durerile articulare in acest mod”, a spus Ana pentru healthyfoodteam.com

 

Otetul de mere este bogat in antioxidanti, iar acestia sunt buni pentru a curata corpul de toxine si pentru a reduce durerea articulara.

Iata cateva moduri in care poti sa folosesti otetul de mere ca sa scapi de dureri articulare:

Masaj

Pregateste un amestec din doua linguri de otet de mere si o lingura de ulei de masline. Aplica amestecul pe zona in care simti durerea, maseaza putin, iar durerea va disparea.

Bautura

 

Poti face o bautura cu efecte miraculoase in acest mod: adauga 3 linguri de otet de mere in 300 ml de apa sau suc natural de fructe. Aceasta bautura trebuie consumata de trei ori pe zi, inainte de masa.

 

Baie

Amesteca o cana de otet de mere si sase cani de apa intr-un lighean si pune-ti mainile sau picioarele in el. Mai poti aplica acest amestec si pe zonele dureroase.

Citeste si:De ce e bine sa iti speli nasul cu otet. Toata lumea cauta acest remediu!

Cand vorbim despre tratamentele de infrumusetare si ingrijirea tenului, evitam sa punem pe lista prioritatilor nasul. Tu stii ce se intampla daca il speli cu otet?

In jurul nasului se afla cel mai mare risc de infectie: aici se aduna grasimea care duce la piele iritata si uscata si se extinde la nivelul tenului. Cel mai eficient remediu pentru indepartarea acestei grasimi include otetul de mere.

Spala-ti bine nasul si zona din jurul acestuia (lateralele organului) cu otet de mere in fiecare dimineata si seara, inainte de culcare. Foloseste vata sau discuri demachiante pentru a curata bine zona mentionata.

Acest tratament trebuie urmat in fiecare zi pentru a preveni aparitia celulelor grase de la nivelul fetei si aspectul uleios al tenului.

De asemenea, otetul este recomandat de specialistii in cosmetica si pentru curatarea tenului de cosuri sau punctele purulente de la nivelul nasului.

Otetul are proprietatea de a hidrata pielea in profunzime. O piele hidratata inseamna automat o piele sanatoasa iar principala conditie ca tenul sa fie lipsit de grasime, puncte negre, pielita si cosuri este ca pielea sa primeasca suficienta hrana, adica apa.

Otetul este bun si pentru curatarea unghiilor. Petele galbene provocate de tutun pe unghii pot fi indepartate cu o simpla spalare a acestora cu otet de mere si suc de lamaie. De asemenea, magicul ingredient te scapa si de bataturile din talpa. Tine-ti picioarele inmuiate timp de 20 de minute in apa calduta cu otet la sfarsitul zilei.

Sursa foto: rhinoplastyclinicsydney.com.au

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top