Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Băutura care te ajută să scazi în talie 1 cm în doar 24 de ore. Cum se prepară

După sărbători, aproape fiecare persoană își dorește să dea jos câteva kilograme jos, după mesele îmbelșugate. În cazul în care vrei să scapi de un centimetru în talie în numai 24 de ore, poți încerca un remediu extrem de simplu, dar eficient.

Este un elixir care te ajută să scapi de centimetrii în exces din jurul taliei. În plus, te ajută și să ai un abdomen plat, dar și să îți cureți corpul de toxine. Pentru ca acest remediu să aibă succes, este important să ai o dietă echilibrată, în care să domine fructele și legumele.

În plus, proteinele sănătoase te vor ajuta să scazi sănătos în greutate și să nu te îngrași la loc. Alege carne albă, dar și pește slab pentru a scădea sănătos în greutate, iar lângă carne, adaugă legume trase la tigaie sau o salată din crudități.

Pentru a prepara elixirul care să te ajute să scapi de grăsimea în exces din jurul taliei, ai nevoie doar de cîteva ingrediente, pe care poate că le ai deja în bucătărie.

– 2 lingurițe de oțet de mere

– 1 linguriță de miere

– 50 de ml de apă minerală

– 150 de ml de suc de grapefruit.

Se dizolvă mierea în sucul de grapefruit. După aceea se adaugă oțetul de miere și apa minerală. Se bea acest amestec de două ori pe zi, cu 15 minute înainte de prânz și de cină.

Grapefruit-ul este excelent pentru a trata excesul de greutate. Flavonoidele din acest fruct ajută organismul să elimine excesul de lichide din organism. În plus, luptă și împotriva celulitei.

Cine nu poate urma acest tratament

Persoanele care au probleme gastrointestinale ori boli cronice trebuie să fie atente atunci când urmează acest tratament naturist. Cel mai bine ar fi să consultre un medic specialist înainte. De asemenea, și femeile care iau pastile anticoncepționale ar trebui să fie precaute, deoarece studiile au arătat că grapefruit-ul poate interacționa cu pilula contraceptivă și îi poate scădea eficiența.

Citește și: Cură de detoxifiere după Crăciun, propusă de dr. Mihaela Bilic

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top