Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Remediul cu care o tânără se laudă că ”a ars” 15 kilograme într-o lună. Ingredientele se găsesc peste tot!

O tânără din America Latină se laudă că a găsit remediul care a ajutat-o să dea jos 15 kilograme într-o lună. Rețeta ei a împânzit site-urile din afară și rețelele de socializare.

Site-ul autoayudapractica.com scrie că persoanele care se îngrașă foarte repede au un metabolism lent, o ardere a grăsimilor proastă.

Există anumite ingrediente care ajută la arderea grăsimilor, printre care lămâia și ghimbirul. Rețeta cu care tot mai multe femei se laudă că au reușit să slăbească, fără să renunțe la dulciuri sau alte preparate (dar diminunând cantitatea lor) conține mentă, lămâie, apă și ghimbir.

Ingredientele necesare pentru băutura care arde grăsimea:

– o linguriță de praf de ghimbir;
– 2 frunze de mentă măcinate;
– două felii de lămâie;
– apă plată (3 pahare a câte 200 de mililitri fiecare).

Cum se prepară:

Ai nevoie de un vas mare în care să torni apa. Amestecă ingredientele într-un recipient separat, iar apoi adaugă-le în apă. Lasă feliile de lămâie întregi pentru a-și păstra proprietățile și pune licoarea într-un borcan sau o sticlă.

Se consumă câte un pahar din această băutură pe zi, preferabil înainte de principala masă a zilei.

Ghimbirul este recomandat într-o serie de probleme de sănătate și este ingredientul numărul 1 în curele de slăbire, mai ales sub formă de ceai.

Are proprietăți termice și ajută din plin la topirea și eliminarea grăsimii din corp.

Menta va da o savoare aparte băuturii și va reduce pofta de a consuma produse neprietenoase cu silueta precum mezelurile sau prăjelile.

CITEȘTE ȘI: Planta cu care Adriana Antoni a slăbit 6 kilograme

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit dieta prin care a slăbit 10 kilograme

Lămâia conține pectină, o fibră care reduce pofta de mâncare. În plus, este un aliat perfect pentru purificarea corpului de toxine.

Cum scapi de pielea lăsată după slăbire

Calvarul persoanelor care slăbesc excesiv într-un timp scurt începe abia după ce au scăpat de kilograme. Vergeturile și pielea lăsată în urma slăbirii pot provoca tulburări serioase femeilor care doresc să scape de corvoada colăceilor.

S-a constatat, în urma unor studii atent realizate, că 1 din 3 femei care reușes să slăbească suferă mai mult după acest proces. Vergeturile duc la depresie, iar multe dintre reprezentantele sexului frumos nu știu ce să facă pentru ca pielea lor să arate impecabil.

Una din soluțiile sigure este corectare pielii lăsate cu ajutorul chirurgiei, însă nu toată lumea își permite să dea bani grei medicilor esteticieni. Există un remediu naturist care face furori pe site-urile de sănătate din Spania, menit să înlăture vergeturile și pielea lăsată după slăbire.

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de o ceașcă cu zaț de cafea, o anghinare, 3 tablete de camfor și două cani pline cu apă.

Dizolvă tabletele de camfor în apă și pune apa la fiert, la foc mediu. După 30 de minute, adaugă anghinarea și zațul de cafea. Amestecă după ce ai oprit focul până când compoziția se omogenizează.

Aplică amestecul cu ajutorul unor mănuși pe zona cu vergeturi ori în locurile în care pielea atârnă inestetic. După 15 minute, îndepărtează amestecul cu săpun normal și apă călduță. Pentru o și mai bună igienizare poți folosi apă oxigenată.

Această combinație redă elasticitatea pielii și este un antidot fantastic pentru persoanele care vor să scape de vergeturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top