Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta de cinci zile care te scapă de cinci kilograme

În cazul în care vrei să dai rapid câteva kilgrame până la sărbători, poți încerca dieta de cinci zile. Până de Crăciun, poți slăbi cel puțin cinci kilograme, fără să te înfometezi. Aceasta nu este o dietă pe care să o ții frecvent, cel mai bine ar fi să o urmezi doar o dată sau de două ori pe an, maximum.

Dieta de mai jos a fost proiectată de doctorul Aseem Malhotra, cardiolog european. Principala sursă de proteine ​​permisă în această dietă sunt ouăle, fiind recomandate cele organice.

Micul dejun în fiecare zi este acelaşi: unul din fructele dvs. preferate, orice altceva în afară de struguri sau banane. Iată ce trebuie dă consumi în fiecare zi, pentru cele mai bune rezultate.

Ziua 1 Prânz: o portocală, o ceaşcă de iaurt, un ou Cină: 2 ouă fierte, 2 bucăţi de pâine prajită, ½ castraveţi sau un castron mic de salată verde, 2 roşii

Ziua 2 Prânz: o portocală, o ceaşcă de iaurt, un ou fiert

Cina: o bucată de pâine prăjită, 125 gr. de carne rosie, o ceaşcă de ceai sau cafea fără zahar, o portocală

Ziua 3 Prânz: un castravete, o portocală, un ou fiert Cină: 125 de grame de carne roşie fiartă, o portocală, o bucată de pâine prăjită, o cană de cafea sau un ceai neîndulcit.

Ziua 4 Prânz: o bucată de pâine prăjită, o portocală, 125 grame de brânză de vaci Cină: la fel ca în ziua 3.

Ziua 5 Prânz: o bucată de pâine prăjită, 200 grame de peşte fiert, o roşie Cină: ½ kilograme de morcovi fierţi, cartofi şi mazăre.

Nu uita și de exerciții fizice

Pentru ca dieta să dea roade, legumele ar trebui să fie gătite fără sare, iar alcoolul trebuie evitat în întregime. Dacă în prezent suferiţi de probleme de sănătate, consultaţi mai întâi medicul nutriționist.

Nu uita, de asemenea, că hidratarea este extrem de importantă, iar rezultatele vor veni și mai repede dacă vei combina dieta și cu o serie de exerciții fizice.

Citește și: Un medic chirurg de 104 ani dezvăluie rețeta longevității sale. Ce dietă a ținut zeci de ani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top