Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Băutura naturală care te ajută să elimini toată grăsimea, să dormi bine și să scapi de durerile articulare

Corpul nostru este compus din 60% apă, așa că în timpul zilei, este indicat ca să îi asigurăm hidratarea necesară.

Mai ales în sezonul cald, o hidratare insuficientă duce la îmbătrânirea pielii, la o stare de apatie și la alte probleme de sănătate.

Toată lumea are nevoie de apă pentru fluxul sanguin, pentru asimilare, dar și pentru înghițire și pentru transportul suplimentelor prin corp.

Uneori, simțim nevoia și de mai multă savoare, atunci când simțim că apa nu ne mai creează bucurie atunci când o consumăm. Din acest motiv, multe persoane apelează la sucuri, mai mult sau mai puțin nocive.

Medicii atrag atenția asupra consumului acestor sucuri în sezonul cald. Pe lângă faptul că nu hidratează corpul, de asemenea conțin mult zahăr care duce la asimilarea de kilograme.

Citește și: Bautura care iti curata toxinele din corp. Dureaza 5 minute sa o faci si sa o bei!

Iată câteva soluții pentru a consuma apa într-un mod sănătos, care te ajută să elimini grăsimea, să îți îmbunătățești somnul și să elimini durerile.

Ananas și fenicul

Ananasul este bogat în bromelaină, un amestec de enzime cu rol în digerarea proteinelor. Acest fruct este folosit de secole bune în regiunea Americii Centrale și de Sud, datorită proprietăților sale benefice în tratarea indigestiei și reducerea inflamațiilor.

Un studiu arată că sucul de ananas consumat zilnic în laborator de către șoarecii testați a ajutat la diminuarea iritației colonului acestora. Un alt test a relevat că 200 de mililitri de suc de ananas în fiecare zi ajută la diminuarea crizelor de astm și la scăderea în greutate.

Iată de ce ai nevoie pentru a face un suc delicios acasă:

– 1 linguriță de semințe de fenicul

– 125 de grame de bucăți de ananas
– 8 pahare cu apă fierbinte.

Citește și: Băutura care topește grăsimea în timpul somnului

Se spală foarte bine ananasul, se adaugă apa fierbinte peste el. Când s-a răcit, se adaugă semințele de fenicul și se lasă peste noapte. A doua zi, se pot îndepărta semințele de fenicul sau se pot consuma. Băutura obținută se consumă în timpul zilei.

Vitamina C este foarte bună în timpul verii și nu trebuie să lipsească din alimentație. Se poate face o băutură extrem de bună din 8 pahare cu apă, 1/2 de castravete tăiat felii, 2 lămâi tăiate felii și câteva frunze de mentă. Se lasă peste noapte în frigider amestecul și se consumă a doua zi.

Băutura care te ajută să dormi ușor

Pentru îmbunătățirea somnului, se recomandă consumul de cireșe. De asemenea, și scorțișoara are proprietăți fantastice când vine vorba despre probleme ale somnului.

Într-un pahar cu apă călduță se adaugă câteva cireșe, 2 felii de lămâie și puțină scorțișoară. Consumă acest amestec înainte de somn, pentru a obține relaxarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top