Connect with us

Revistateo.ro

dintii

Ingrijirea dintilor

4 metode IEFTINE prin care sa iti ALBESTI dintii. Nu ai sa crezi ce spune punctul 3!

Vrei sa ai dintii impecabili fara sa cheltuiesti o multime de bani? Cu 4 trucuri simple poti fi sigur ca zambetul tau este unul senzational!

1. Carbune medicinal pentru a readuce albul dintilor. Este un miracol atunci cand vine vorba despre sanatate, implicit a dintilor. Carbunele activ macinat pe pasta de dinti va sterge petele si va face dintii albi si stralucitori.

CITESTE SI: O consumi zilnic, insa iti afecteaza DINTII mai mult decat de asteptai

CITESTE SI: Crezi ca te speli corect pe dinti? Sigur faci si tu aceste greseli

2. Mancarea bogata in celuloza precum telina, mere sau morcov are proprietati abrazive, care indeparteaza petele de pe dinti.

3. Atentie la ce ruj folosesti! Poate suna surprinzator, insa este foarte important ca rujul sa fie aliatul tau. El poate face dintii sa para mai albi. Alege o nuanta de portocaliu si pregateste-te pentru o surpriza. Culorile precum rosu si violet, insa, au nevoie de dinti impecabili pe care sa ii scoata in evidenta.

4. Ulei de cocos pentru dinti stralucitori. Clateste gura timp de 15 minute cu ulei de cocos si vei observa in scurt timp ca nuanta lor se deschide iar petele dispar.

CITESTE SI: N-o sa iti vina sa crezi ce poti face cu pasta de dinti!

CITESTE SI: 7 motive pentru care sa folosesti periuta de dinti electrica

Sursa foto: rejuvalase.com

CITESTE SI: N-o sa iti vina sa crezi ce poti face cu pasta de dinti!

Pasta de dinti are multe utilizari inedite. Iata cateva dintre ele!

Pasta de dinti este un produs de nelipsit din orice casa, insa ea nu se utilizeaza numai pentru igiena dentara, ci are si multe alte intrebuintari de care nu stiai pana acum. Spre exemplu, poti curata usor talpa pantofilor cu pasta de dinti si cu o carpa moale. Aplica un strat subtire de pasta de dinti pe talpa, las-o sa actioneze 10 minute si apoi clateste cu o carpa moale inmuiata in apa calduta.

Iti poti albi chiar si unghiile cu putina pasta de dinti amestecata cu cativa stropi de lamaie. Freaca usor unghiile cu o periuta si cu acest amestec si ele vor fi mult mai tari, mai albe si mai rezistente. Tratamentul poate fi utilizat de doua ori pe saptamana, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Nu stii cu ce sa cureti bijuteriile pentru ca ele sa devina stralucitoare? Exista multe solutii, insa majoritatea nu isi fac efectul promis. Pasta de dinti chiar functioneaza si lasa un luciu de invidiat pe inele, cercei, lanturi si alte bijuterii din aur si argint.

Iti transpira mainile des sau tocmai ai taiat usturoi sau ceapa? Spala-te cu pasta de dinti si orice miros neplacut va disparea. Totodata vei crea o pelicula protectoare care nu va mai permite transpiratiei sa te faca sa te simti neplacut. Pasta de dinti poate fi aplicata chiar si pe muscaturile de insecte. Astfel vei trata rapid micile bubite si vei scapa de mancarimi.

Este foarte important să alegi pasta de dinți potrivită pentru tine. Pentru a putea face acest lucru trebui să mergi în mod regulat la medicul dentist și să cunoști starea de sănătate a danturii tale. Dacă ai dinții sensibili, medicul îți va recomanda o pastă special creată pentru dinți sensibili, care conține numai anumite ingrediente, precum nitratul de potasiu. Dacă ai gingivită, pasta de dinți ar trebui să conțină triclosan și citrat de zinc. Vizita la medic este recomandată a se face de cel puțin două ori pe an, iar acesta este cel mai indicat să îți recomande produsul de care ai reală nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top