Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci pentru a avea un zâmbet de vedetă

Ingrijirea dintilor

Ce trebuie să faci pentru a avea un zâmbet de vedetă

Tu știi ce trebuie să faci pentru a avea un zâmbet de vedetă? Sunt câteva trucuri pe care ai putea să le încerci și tu. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Cum să ai un zâmbet de vedetă

1. Te ajută sucul de lămâie și ghimbir. Sucurile acestea dau strălucire dinilor. De asemenea, curăță smalțul. Este indicat să îți clătești gura de două ori pe săptămână cu apă cu lămâie. Folosește cantități egale de apă și suc de lămâie și puțin ghimbir. Vei obține un zâmbet frumos, de vedetă.

2. Pregătește-ți acasă o pastă de dinți. Ai nevoie de 2 liguri de ulei de cocos călduț, 6 lingurițe de bicarbonat de sodiu, 10 picături de ulei de mentă (ori de cuișoare) și o o linguriţă de peroxid de hidrogen de 3%. Ingredientele se amestecă într-un recipient. Trebuie să aibă o consistență cremoasă. Se depozitează într-un recipient opac. Ai mare grijă să nu înghiți pasta de dinți. Conține peroxid de hidrogen.

3. Te poți spăla pe dinți cu bicarbonat de sodiu și lămâie. Bicarbonatul de sodiu albește dinții. Dar ai mare grijă! Nu trebuie să te speli pe dinți în fiecare zi cu bicarbonat. Asta deoarece smalțul va fi afectat. Este indicat să îl amesteci fie cu lămâie, fie cu pastă de dinți pentru a nu-i simți gustul neplăcut. Dinții tăi vor deveni astfel puțin mai albi.

CITEȘTE ȘI: A pus folie de aluminiu pe dinti, timp de o ora zilnic. Afla secretul!

CITEȘTE ȘI: Cum să faci acasă pastă de dinți din argilă

CITEȘTE ȘI: Nu o mai arunca! Folosește coaja de banană pentru a-ți albi dinții

4. Consumă mere. Se știe faptul că merele sunt sănătoase. Reprezintă o gustare plină de substanțe nutritve care ajută corpul. De asemnea, are beneficii și asupra danturii. Așa că nu va fi nevoie să ai mereu la tine o periuță de dinți pentr a-ți curăța dantura. Și merele te pot ajuta. Acidul din acest fruct, dar și fibrele ce intră în compoziția alimentului, îl fac o gustre ideală nu numai pentru sănătate, dar și pentru frumusețea dinților.

Încearcă și tu aceste trucuri pentru a avea un zâmbet frumos și strălucitor, ca al unei vedete.

Sursă foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top