Connect with us

Revistateo.ro

ulei de cocos

Frumusete

Uite ce simplu îţi albeşti dinţii cu ulei de cocos

Unul dintre cele mai simple tratamente de albire a dinţilor este cel cu ulei de cocos. Iată ce trebuie să faci.

CITEŞTE ŞI: Vezi cum trebuie să îţi îngrijeşti periuţa de dinţi

Cu toţii ştim cât de benefic este uleiul de cocos pentru corp, iar acum s-a descoperit că acesta reprezintă şi un tratament ideal pentru albirea danturii noastre.

Întrucât conţine o serie de vitamine şi minerale, cloruri grase, acid lijoleic, oleric, fenolic şi lauric, adică acele substanţe folosite în cabinele stomatologice pentru a face dinţii cât mai albi, uleiul de cocos este cea mai sănătoasă variantă pentru a reda strălucirea şi culoarea intensă a dinţilor noştri.

Mai multe studii au demonstrat chiar cum o cantitate moderată de ulei de cocos, consumată dimineaţa, pe stomacul gol, previne formarea plăcii bacteriene din cavitatea bucală şi luptă contra bolilor gingivale.

Cum îţi poţi albi dinţii cu ulei de cocos? Foarte siumplu: tot ce trebuie să faci este să iei o linguriţă de ulei de cocos, cu care să îţi clăteşti gura cât mai mult timp (aproximativ 20 de minute). La final, scuipă uleiul de cocos şi clăteşte-te cu apă rece.

Tratamentul trebuie urmat până când dinţii capătă culoarea dorită, căci abia atunci veţi şti cu siguranţă că gura şi dantura au fost curăţate corespunzător. În principiu, procedeul ar trebui repetat o singură dată pe zi, timp de o săptămână, până când dinţii capătă nuanţa dorită.

Sursa foto farmacyseeds.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top