Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de celulită cu ulei de cocos, în timp record

Frumusete

Cum scapi de celulită cu ulei de cocos, în timp record

Celulita sau aspectul de coajă de portocală este una dintre cele mai mari probleme ale pielii cu care femeile din toată lumea se confruntă.

Indiferent dacă au câteva kilograme în plus sau au o greutate normală, femeile se pot confrunta cu celulită. Aspectul de coajă de portocală este considerat inestetic de multe persoane, iar din acest motiv, femeile aleg ținute care le ascund aceste imperfecțiuni.

Pentru că în sezonul cald fiecare femeie vrea să arate perfect pentru o apariție la plajă, celulita nu își are locul în această ieșire în public.

Există o mulțime de metode prin care poți scăpa de celulită, însă cel mai popular lucru care te ajută să ai o piele netedă se află chiar în bucătăria ta.

Citește și: Alungă celulita cu doar două ingrediente! Vezi rețeta inedită!

Este un ingredient pe care femeile îl folosesc din ce în ce mai mult, iar proprietățile sale nu pot fi contestate. Este vorba despre uleiul de cocos, un ulei extrem de benefic atât pentru interiorul corpului, cât și pentru exterior.

Uleiul de cocos poate fi folosit cu ușurință în bucătărie, în locul untului sau uleiului de măsline, potrivit thesun.co.uk.

Citește și: Cum scapi de celulită cu ajutorul usturoiului

Ce spun specialiștii să faci cu uleiul de cocos pentru a scăpa rapid de celulită

De asemenea, este aliatul perfect pentru a scăpa de celulită într-un timp scurt. Acest ulei hidratează pielea în profunzime, iar folosit regulat, te scapă de celulită. Reduce aspectul de coajă de portocală fără ca pielea să fie afectată. Pentru rezultate mai rapide, se recomandă consumul a câte o linguriță de ulei de cocos zilnic, dimineața.

Masajul cu ulei de cocos este soluția ideală pentru a reveni la o piele fermă. Pentru persoanele care nu suportă senzația pe care o oferă uleiul pe corp, se recomandă un duș rapid imediat după masaj. În schimb, aplicarea uleiului de cocos înainte de somn până intră în profunzimea pielii ajută regenerarea pielii peste noapte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top