Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Tratamentul natural care te scapă de celulită și vergeturi în patru săptămâni

Aproape că nu există femeie care să nu se plângă de celulită sau de vergeturi. Acestea pot apărea din diferite motive, iar milioane de femei din lumea întreagă încearcă zi de zi să le îndepărteze folosind o mulțime de tratamente.

Pe piață există numeroase tratamente, creme și loțiuni care sunt destinate atenuării sau îndepărtării celulitei și a vergeturilor.

Slăbirea sau îngrășarea excesivă, sarcina ori exerciții fizice mult prea intense pot duce la apariția vergeturilor. Acestea sunt, practic, niște rupturi la nivelul pielii din cauza lipsei elasticității pielii.

Citește și: Cum scapi de celulită cu ulei de cocos, în timp record

Vergeturile pot fi moștenite genetic

Vergeturile pot apărea și în cazul unei afecţiuni a glandei tiroide, dar și atunci când nivelul rețelei de colagen nu se află în stare optimă. Pot fi și moștenire genetică, așa că dacă mama sau bunica se confruntă cu vergeturi, este posibil să dezvoltați vergeturi de-a lungul vieții.

Foarte multe femei se plâng și de vergeturile care apar în timpul sarcinii, mai ales dacă intervine și o îngrășare semnificativă. În ultimul trimestru de sarcină, mai ales, se recomandă o atenție deosebită la nivelul abdomenului, pentru a menține pielea în cea mai bună formă.

În cazul în care ai încercat până acum numeroase creme care nu te-au ajutat foarte mult în lupta împotriva celulitei și a vergeturilor, poți încerca un tratament complet natural, pe care multe persoane l-au încercat deja. Se prepară doar din trei ingrediente.

Este un scrub extrem de eficient, pe care îl poți prepara chiar de astăzi și pe care este bine să îl folosești cel puțin o lună pentru a vedea rezultate vizibile. Iată de ce ai nevoie:

250 de grame de zahăr alb sau brun, după preferință, 250 de grame de sare de mare și 100 – 150 de ml de ulei de palmier. În cazul în care nu ai ulei de palmier, poți folosi ulei de măsline. Iar dacă nu găsești sate de mare, poți folosi sare obișnuită, iodată.

Scrubul se folosește 30 de zile consecutiv

Se amestecă ingredientele într-un bol foarte bine, până se obține o cremă omogenă, care trebuie lăsată timp de 30 de minute. După cele 30 de minute, se amestecă bine din nou și acest amestec împotriva vergeturilor este gata pentru a fi folosit.

Chiar înainte de somn și înainte de duș, de aplică acest scrub pe pielea afectată de celulită și vergeturi timp de trei minute, cu mișcări blânde și circulare. Se clătește apoi pielea cu apă călduță și se folosește gelul de duș obișnuit. La final, se aplică o loțiune de corp ori o cremă hidratantă. În numai patru săptămâni, pielea va deveni mai fermă li mai catifelată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top