Connect with us

Revistateo.ro

Scapă de celulită cu cel mai simplu tratament pe care îl poți încerca acasă

Cosmetica

Scapă de celulită cu cel mai simplu tratament pe care îl poți încerca acasă

Celulita afectează persoane de toate vârstele. Nu mai este niciun secret că, mai ales, multe dintre femei sunt dispuse să plătească oricât pentru a avea o piele fină și catifelată.

Pielea cu aspect de coajă de portocală apare mai ales în cazul în care corpul este deshidratat, tocmai de aceea specialiștii recomandă să bem apă suficientă în fiecare zi. O altă cauză a apariției celulitei este legată de anumite tuluburări digestive. Persoanele care fumează și consumă alcool, dar nu și suficientă apă, se confruntă cu riscuri mari de a dezvolta celulită.

Citește și: Obiceiuri din cauza cărora poți face celulită

Și oboseala și stresul sunt legate de apariția celulitei și din acest motiv, un program bine pus la punct de somn și de odihnă sunt necesare pentru a avea o piele sănătoasă.

În a doua jumătate a ciclului menstrual (zilele 14 – 28), se reține foarte multă apă și toxine pe care femeile le acumulează sub forma de depuneri celulitice. Așadar, este bine să ții cont de ceea ce consumi în aceste zile.

Citește și: Cum scapi de celulită cu ajutorul usturoiului

Sedentarismul, la rândul său, este strâns legat de apariția celulitei, așa că niște exerciții zilnice sau mers pe jos sunt foarte bune pentru ca pielea să rămână fermă.

Ca să scapi de celulită în cel mai scurt timp, cu acordul medicului, poți apela la drenajul limfatic. Ajută, astfel, la eliminarea toxinelor, edemul scade, iar celulita dispare.

De reținut este faptul că nu toate persoanele pot apela la aceste tratamente, iar înainte de a face drenaj limfatic, trebuie să faci niște teste înainte.

Remediul din două ingrediente pentru a scăpa de celulită

Dacă ești adepta tratamentelor naturiste, poți încerca unul extrem de simplu de preparat acasă și care dă rezultate foarte bune, de la prima utilizare.

Ai nevoie de: ulei de cocos și o mână de cafea măcinată. În timpul dușului, poți folosi cafeaua măcinată sau chiar zațul de cafea pentru a-ți exfolia pielea. Masează cu blândețe zonele problematice, precum fundul sau șoldurile. Așa îmbunătățești circulația sângelui, iar cafeina va ajuta la a face pielea să devină mai fermă. După duș, folosește ulei de cocos pentru a hidrata corpul și zonele exfoliate cu cafea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top