Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri din cauza cărora poți face celulită

Frumusete

Obiceiuri din cauza cărora poți face celulită

Tu știi care sunt acele obiceiuri din cauza cărora poți face celulită? Specialiștii atrag atenția! Sunt unele lucruri pe care ar fi bine să le eviți. Asta pentru a nu avea probleme în timp cu celulita. Este inestetică și îți poate da bătăi de cap. Iată ce este bine să eviți.

Obiceiuri din cauza cărora poți face celulită

1. Tocurile înalte. Cu siguranță sunt unele momente în care este necesar să le porți. Sau îți dorești să fii elegantă și să arăți bine. Dar, dacă încalți frecvent pantofi cu toc, atunci mușchii picioarelor vor fi constant în tensiune. Circulația sângelui va fi îngreunată. Este recomandat să nu stai pe tocuri mai multe ore la rând. Când știi că stai în picioare, cel mai bine ar fi să poți ceva lejer, confortabil.

2. Și băile fierbinți pot fi de vină pentru apariția celulitei. Deși aduc acea stare de bine, deși te relaxează, încercă să nu faci abuz. Pot avea și efecte negative asupra corpului. Sunt recomandate dușurile și băile la temperaturi cuprinse între 28 și 30 de grade Celsius. După aceea, este recomandat să fie folosită cremă pentru fermitatea corpului.

3. Dacă stai prea mult timp picior peste picior, atunci celulita îți poate da băti de cap. Acest obicei duce la crearea unei presiuni aupra vaselor de sânge. Sângele nu va mai circula așa cum trebuie. Așadar, evită să stai prea mult timp în această poziție.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de celulită cu ajutorul usturoiului

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de celulită cu ulei de cocos, în timp record

4. Sedentarismul este un alt factor care duce la apariția celulitei. Chiar și adolescentele pot avea celulită dacă nu fac sport. Este o problemă ce nu ar trebui să existe, deși se pare că, totuși, apare destul de des. Femeile sunt sfătuite să facă port des pentru a nu se confrunta cu problema ce le dă bătăi de cap multor doamne și domnișoare.

5. Lipsa somnului. Este recomadnat să dormim 7-8 ore pe noapte. Somnul insuficient poate fi de vină pentru apariția celulitei. Asta deoarece sistemul metabolic va fi dat peste cap. Grăsimile nu vor mai fi arse la fel ca înainte. Se vor acumula sub forma celulitei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top