Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Trucuri pentru a mirosi bine toată ziua, pe timp de vară

Trucuri pentru a mirosi bine toată ziua, pe timp de vară:

1. Aplicați parfumul imediat după ce ați ieșit de la duș. În acel moment, pielea este umedă și, cu o temperatură favorabilă, parfumul va dura mai mult.

2. Folosește deodorant. Nu cumpăra deodorante cu tot felul de arome. Alege un deodorant inodor, mai ales dacă deja te-ai dat cu un parfum și nu vrei să miroși a buchet de flori (diferite).

CITEȘTE ȘI: PARFUMUL CARE ÎI ATRAGE CEL MAI MULT PE BĂRBAȚI
3. Aplică o cremă hidratantă înainte de parfum. Crema nu doar că îți hidratează pielea, dar va ține mirosul parfumului mai mult timp pe tine.

4. Cu toate că multe femei contestă asta, pulverizează puțin parfum pe hainele și părul tău. Nu vei lăsa în urma ta vreun miros îndoielnic, mai ales pe timp de vară când toată lumea transpiră din abundență.

5. Evită să consumi alimente care duc la transpirație urât mirositoare. În topul acestor alimente sunt ceapa și curry. Glandele sudoripare sunt mai solicitate dacă vei consuma usturoi sau ceapă ori condimente extrem de picante sau chiar ardei iuți.

6. Folosește apă de gură fără alcool. Nu trebuie să uiți niciodată de igiena orală.

7. Du-te la dentist pentru revizii dentare. Resturile alimentare dintre dinți sau dinții aflați într-o stare deplorabilă nasc mirosuri neplăcute.

8. Nu fuma. Mirosul de țigară se impregnează în hainele tale, pe care va trebui să le speli tot mai des pentru a elimina senzația de tutun.

9. Ține-ți parfumul într-un loc unde există aer proaspăt, într-un spațiu închis, ferit de alte temperaturi și mirosuri.

10. Dacă vrei să miroși bine toată ziua, vara aceasta, nu uita de zonele cheie unde se aplică parfumul: gât, încheietura mâinii, rotulă, umeri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top