Connect with us

Revistateo.ro

Afla de ce este bine sa pui parfumul in frigider. Este un truc la care vei apela mereu dupa ce ii vei cunoaste beneficiile.

Stil de viata

Pune parfumul in frigider si vezi ce se intampla. Rezultatele sunt uimitoare

Daca ai parfumuri preferate pe care iti doresti sa le pastrezi cat mai mult timp, atunci tot ce trebuie sa faci este sa le tii in frigider. Este o modalitate prin care acestea se pastreaza mai mult timp. Afla de ce si cum ar trebui sa procedezi.

De ce este bine sa tii parfumul in frigider

Elizabeth Barrial, perfumier, explica de ce este bine sa tii parfumul in frigider. „Lumina si temperaturile extreme pot degrada uleiurile esentiale si substantele chimice folosite pentru a da miros pafrumului”, explica ea. Unele uleiuri esentiale pot fi lasate in frigider, insa este bine sa stii despre ce uleiuri este vorba, inainte de a pune parfumul la rece. De asemenea, Elizabeth Barrial recomanda ca parfumurile sa fie depozitate in frigider numai daca locuiesti in zone extrem de calde.

Unde este bine sa tii parfumul? Poate este dificil sa gasesti in casa un loc in care sa nu aiba loc schimbari bruste de temperatura. Insa este bine sa gasesti un astfel de loc, pentru ca parfumul sa nu se schimbe, iar mirosul acestuia sa ramana la fel ca atunci cand l-ai cumparat.

Inainte de toate, trebuie sa stii ca nu este indicat sa tii parfumul la lumina. Daca este depozitat in conditii optime, parfumul tau poate tine foarte mult timp. Desi, calitatea parfumului este un factor important.

Christine Luby, parfumier, explica ce trebuie sa faci pentru ca parfumul aplicat sa reziste cat mai mult timp. „In primul rand, parfumul nu rezista prea mult timp pe pielea uscata, nehidratata. Tocmai de aceea, persoanele cu ten mai gras nu au nevoie sa aplice parfum la fel de frecvent ca cele cu piele uscata. De aceea, aplicati o crema de corp neparfumata inainte de a pulveriza parfumul. Puteti sa folositi chair putina vaselina la incheietura mainii, inainte sa aplicati parfumul, pentru ca mirosul sa reziste mai mult”.

Articole pe aceeasi tema:

Cum aplici parfumul pentru a tine intreaga zi

Ce se intampla daca te dai cu parfum in zona buricului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top