Connect with us

Revistateo.ro

unghii

Frumusete

Tratament de vara pentru unghii fragile

Manichiura cu oja semipermanenta, cu gel sau unghiile aplicate arata frumos, dar, din pacate, afecteaza sanatatea unghiilor. Pentru a avea unghii sanatoase, foloseste un tratament rapid si cu efecte uimitoare.

Ingrediente pentru tratamentul unghiilor fragile:

• 300 ml apa
• O lingurita de sare iodata
• 10 picaturi de tinctura de iod
• O felie de lamaie

CITESTE SI: VIDEO. Cel mai tare truc pentru unghii. Pune ZAHĂR peste OJĂ şi vezi ce se întâmplă!

Cum prepari si cum folosesti acest tratament:

Pune apa intr-un vas, amesteca pana se dizolva sarea si la final pune picaturile de tinctura de iod. Foloseste o vata sau un disc demachiant cu care sa pui amestecul pe unghii si lasa-l sa actioneze 5-10 minute. Dupa fiecare aplicare, foloseste o felie de lamaie cu care sa freci unghiile.

Tratamentul va dura 10 zile, perioada in care vei remarca un aspect mai sanatos al unghiilor tale. Este indicat sa repeti tratamentul o data la doua-trei luni.

Tine cont si de faptul ca unghiile pot sa arate o problema cu care se confrunta organismul tau. De multe ori, unghii casante si moi inseamna un deficit de fier zinc sau vitamina B. De asemenea, unghiile fragile sunt un semnal de alarma pentru lipsa de sulf, pe care o poti preveni usor cu alimente precum varza, fructe de mare, oua, ceapa sau castraveti.

Sursa foto: essentialnails.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top