Connect with us

Revistateo.ro

De ce este bine să îți freci unghiile cu bicarbonat de sodiu

Frumusete

De ce este bine să îți freci unghiile cu bicarbonat de sodiu

De ce este bine să îți freci unghiile cu bicarbonat de sodiu? Deși biarbonatul de sodiu este un produs chimic, este natural, la fel ca apa. Este folosit în diverse situații, pentru a scăpa de numeroase probleme. Iată ce poate face pentru unghiile tale.

De ce este bine să îți freci unghiile cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să ai unghii frumoase și sănătoase. Știi ce este, de fapt, bicarbonatul de sodiu? Este o sare activă. Și, dacă îți vei freca unghiile cu bicarbonat de sodiu, acestea vor deveni mai puternice. De asemenea, și aspectul acestora se va schimba. Vor deveni mult mai frumoase.

Un alt lucru pe care este bine să îl știi este acela că bicarbonatul de sodiu poate îndepărta ciuperca unghiei.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să ai o dantură frumoasă. Înlocuiește pasta de dinți cu acest produs și vei vedea diferența.

Vei scăpa și de acnee cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Pune într-un recipient puțină apă și adaugă o linguriță de bicarbonat. Apoi aplică amestecul pe pielea cu probleme. Dacă îți vei freca ușor pielea cu acel amestec, atunci acea mască va funcționa ca un exfoliant.

CITEȘTE ȘI: De ce să-ți speli părul cu bicarbonat de sodiu

CITEȘTE ȘI: De ce e bine să faci baie la picioare cu bicarbonat de sodiu. 3 lucruri care se întâmplă în primul minut

CITEȘTE ȘI: Cum sa-ti cureti calcaiele cu bicarbonat de sodiu
Dacă aciditatea este o problemă cu care te confrunți frecvent, atunci bicarbonatul de sodiu te poate ajuta. Tot ce trebuie să faci este să pui în apă puțin biarbonat de sodiu. Lasă-l să se dizolve, apoi îl poți bea. Și astfel vei scăpa de aciditate.

Așadar, bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să ai unghii frumoase și sănătoase. De asemenea, te va ajuta și să ai o dantură frumoasă. În plus, te poate scăpa de acnee și de aciditate.

Deci, dacă nu vrei să folosești medicamente din comerț sau diverse produse pentru a soluționa anumite preobleme, dacă preferi remedii cât mai naturale, atunci bicarbonatul de sodiu poate fi soluția.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top