Connect with us

Revistateo.ro

Iată care sunt greșelile pe care le faci atunci când aplici oja pe unghii.

Diverse

Greşeala pe care o fac toate femeile când aplică lacul de unghii. Acesta este motivul pentru care sare oja de pe unghii

Manichiura este cartea de vizita a unei femei moderne. Pentru foarte mulți bărbați, mâinile reprezintă un factor esențial în definirea acesteia. Pentru toate femeile este o grijă în plus îngrijirea unghiilor, mai ales că oja nu rezistă prea mult. Însă, noi venim în ajutorul tău!

Iată un truc pentru a rezista oja mai mult pe unghii

Majoritatea femeilor agită oja înainte de a o aplica. Însă experții în frumusețe spun că acest obicei este greșit.

Celebra manichiuristă Simcha Whitehill spune că agitarea sticlei ar putea ruina definitiv o manichiură, indiferent de calitatea lacului de unghii pe care îl folosim.

„Această scuturare nu duce la o amestecare optimă a lacului, ci îi afectează structura. Agitând sticla în acest mod, se creează niște bule ce fac oja să nu se aplice compact și să sară foarte ușor.

Bulele de aer se pot forma, de asemenea, și atunci când introducem pensula înapoi în recipient, deci nu încerca să îndepărtezi surplusul de ojă în zona gâtului sticlei.”, explică Whitehill, potrivit thisisinsider.com.

Greșelile pe care le faci atunci când te dai cu ojă

O altă greșeală pe care o fac multe femei are legătură cu cantitatea de ojă. Daca este vorba despre o oja de buna calitate, un singur strat ar trebui sa fie suficient. Daca nu iti place cum arata nuanta, poti aplica doua straturi, insa nu mai multe. In acest caz, asteapta sa se usuce complet primul strat, pentru ca altfel, sigur manichiura ta nu va rezista.

Atunci cand aplici oja, traseaza o linie centrala cu pensula, apoi o dunga in dreapta si una in stanga, fara a mai adauga oja din sticluta.

CITEȘTE ȘI: Pune fard de ochi în oja transparentă și vezi ce se întâmplă! Trebuie să încerci acest truc

Daca nu ai prea multa rabdare, poti folosi un spray special pentru uscare rapida, ca sa fii sigura ca straturile de oja si lacuri protectoare se usuca.

Inca un sfat extrem de important este ca, in primele 12 ore dupa ce ti-ai facut manichiura, sa tii departe unghiile de orice sursa de caldura intensa, inclusiv apa fierbinte. Asa te vei asigura ca unghiile chiar sunt uscate si ca oja nu va sari a doua zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top