Connect with us

Revistateo.ro

Știința vindecării te ajută să ai o piele perfectă

Cosmetica

Știința vindecării te ajută să ai o piele perfectă

Ayurveda se bazează pe echilibrul pe care trupul, mintea și spiritul trebuie să le atingă. Această teorie se aplică în ceea ce privește stilul de viață, dieta, tratamentele utilizate și tehnicile de respirație. Pentru femeile indiene ayurveda se extinde și în domeniul frumuseții. Exsită numeroase măști și tratamente faciale ayurvedice care te ajută să ai o piele perfectă. Știința vindecării este acum cheia pentru o piele ideală!

CITEȘTE ȘI: CELE MAI INCREDIBILE INGREDIENTE PENTRU TENUL TĂU

1. Mască cu năut și turmeric pentru o piele strălucitoare. Ai nevoie de 4 linguri de făină de năut, o jumătate delinguriță de turmeric și puțin lapte. Se amestecă toate ingredientele și se formează o pastă densă. Pasta se aplică pe față evitând zona buzelor și a ochilor și se lasă să acționeze aproximativ 15 minute. Apoi trebuie să te clătești cu apă călduță și să aplici o cremă intens hidratantă.

2. Mască de față cu miere de albine și lămâie. Aceasta este o mască foarte eficientă care hidratează tenul în profunzime și îndepărtează coșurile și punctele negre. Are proprietăți antioxidante și poate fi folosită ori de câte ori simți nevoia să îți cureți fața intens. Amestecă o lingură de miere cu 2 linguri de zeamă de lămâie și masează-ți ușor tenul aproximativ 3-4 minute. Clătește-te apoi cu apă călduță.

3. Mască corectoare pentru tenul cu probleme. Ai nevoie de pudră de turmeric, 3-4 picături de ulei esențial de levănțică, 5 picături de ulei de trandafiri, 2 linguri de făină de năut, o lingură de lapte. Amestecă toate ingredientele și aplică masca pe tot tenul evitând zona ochilor și a buzelor. Las-o să acționeze 20 de minute. Folosește acest tratament o dată pe săptămână și vei vedea rezultatele.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top