Connect with us

Revistateo.ro

Spala-ti fata cu ulei de cocos si bicarbonat. In 30 de zile pielea ta se va schimba complet

Cosmetica

Spala-ti fata cu ulei de cocos si bicarbonat. In 30 de zile pielea ta se va schimba complet

Spala-te pe fata cu ulei de cocos si bicarbonat si rezultatele te vor uimi. Este un amestec extrem de eficient care iti va transforma pielea complet in doar 30 de zile. Acum ca sezonul cald este aici, pielea ta este mult mai dispusa la aparitia imperfectiunilor. Din pricina temperaturilor ridicate, a prafului in exces si a transpriatiei exista posibilitatea sa te confrunti cu pete, cosuri si iritatii pe care pana acum nu le aveai.

Daca ai tenul gras trebuie sa fii foarte atenta, pentru ca starea lui se poate inrautati pe timpul verii. Chiar si persoanele cu pielea uscata sau sensibila vor avea probleme, insa remediile naturiste pot fi de un real ajutor. Daca vrei sa eviti produsele cosmetice din comert si sa folosesti remedii naturiste pentru a-ti ingriji tenul, acest amestec de ulei de cocos si bicarbonat este ideal pentru tine.

CITESTE SI: CUM SA TE MACHIEZI ATAT DE NATURAL INCAT SA PARI NEMACHIATA

CITESTE SI: CUM SCAPI DE PARUL DE LA SUBRAT IN DOAR 2 MINUTE

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci doua linguri de ulei de cocos cu o lingura de bicarbonat intr-un recipient curat. Omogenizeaza pasta care se formeaza foarte bine, pana ce uleiul se inmoaie usor. Pune apoi combinatia de ingrediente in cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde. Amesteca bine cu o lingura de lemn pana ce compozitia se racoreste si aseaza recipientul in frigider. Foloseste scrub-ul obtinut pentru a-ti curata tenul cel putin de trei ori pe saptamana.

Maseaza pielea usor cu amestecul obtinut din ulei de cocos si bicarbonat si apoi clateste-te cu apa calduta de mai multe ori. Fata iti va fi curata in profunzime, dar hidratata in acelasi timp. Pielea va deveni mult mai elastica si va face fata cu brio la actiunea factorilor externi care o afecteaza zi de zi. In doar 30 de zile aspectul tenului tau se va schimba radical!

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top