Connect with us

Revistateo.ro

ulei in cafea

Sanatate

Si-a pus ULEI IN CAFEA in fiecare dimineata. Rezultatul: WOW!

O femeie a starnit atentia tuturor iubitorilor de bauturi energizante, dupa ce si-a pus ulei in cafea dimineata.

Femeia sustine ca a gasit reteta perfecta de a avea energie pe tot parcursul zilei. Aceasta spune ca in fiecare dimineata, inainte de a bea cafeaua, adauga in bautura neagra un ingredient minune: ulei de cocos.

Pe langa faptul ca a reusit sa scape de greturile de dimineata, femeia mai spune ca varianta ei de cafea o face sa fie mult mai energica in timpul zilei comparativ cu vremurile cand nu stia de acest truc.

Mai mult decat atat, printre avantajele uleiului de cocos se afla si acela ca reuseste sa elimine pietrele de la rinichi si imbunatateste aspectul pielii.

Totodata uleiul de cocos previne obezitatea si ajuta la eliminarea matretii.

CITESTE SI: 4 intrebuintari de care SIGUR NU STIAI ale zatului de cafea

Si pentru ca vorbim de un ulei minune, acesta contribuie si la scaderea nivelului de colesterol rau din sange.

Unii medici afirma ca este chiar indicat sa folosim acest tip de ulei, ce poate inlocui cu usurinta frisca sau siropurile folosite pentru a indulci cafeaua.

Astfel, femeia de mai sus ne arata o modalitate mult mai buna la zaharul cu care indulcim de obicei cafeaua de dimineata.

Doua lingurite de ulei de cocos sunt suficiente pentru a scapa de gustul amar al bauturii si de a avea energie pe toata durata zilei.

Sursa foto Shutterstock

Articol pe aceeasi tema: Pune ZEAMA DE LAMAIE in CAFEA! Efectul este INCREDIBIL!

Ai auzit sa beai apa cu lamaie dimineata, cafea oricum pregatesti zi de zi. Dar te-ai fi gandit sa le combini? Ei bine, vezi la ce ajuta! Cafeaua este un bun stimulent si iti da multa energie.

In principiu, acesta este motivul pentru care o consumi in fiecare dimineata: e motorul care te “porneste” pentru a face fata provocarile zilei. Trebuie sa stii, insa, ca mai contine o multime de substante ce te ajuta sa slabesti.

Cafeina transmite semnale sistemului nervos, care il indeamna sa distruga celulele de grasime si sa creasca arderile metabolice. De asemenea, elibereaza in organism adrenalina, ce are un rol important in functionarea creierului.

Lamaia este un excelent stimulent pentru stomac si te ajuta sa ai energie pe parcursul intregii zile. De asemenea, este excelenta atunci cand vrei sa slabesti. Atunci, de ce sa nu combini cele doua substante, astfel incat sa obtii o bautura miraculoasa, ce te ajuta sa pierzi in greutate?

Prepara o cafea la ibric sau instant si pune o lingura de zeama de lamaie. Este bine sa consumi aceasta bautura inainte de a face exercitii fizice, deoarece iti va da energia de care ai nevoie ca sa le efectuezi corect, iar ele sa aiba efectul pe care ti-l doresti.

Combinatia dintre cafea si zeama de lamaie este un adevarat elixir impotriva durerilor de cap, deoarece imbunatateste circulatia sangelui in creier si ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

De asemenea, indeparteaza toxinele din organism si ajuta la purificarea ficatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top