Connect with us

Revistateo.ro

Cancerul de colon se combate foarte simplu, cu uleiul-minune

Sanatate

Cancerul de colon se combate foarte simplu, cu uleiul-minune

Tratamentul naturist pentru cancerul de colon este atat de eficient incat distruge cel putin 90% dintre celulele canceroase.

Este stiut faptul ca pentru a reduce riscul aparitiei cancerului de colon, este indicat sa urmam o dieta bogata in fibre si antioxidanti, precum si sa mentinem o greutate normala.

La fel de importanta pentru obiectivul mentionat mai sus este si hidratarea corespunzatoare, dar mai este ceva, ce are legatura cu o descoperire recenta. Este vorba despre uleiul de cocos, care ucide celulele canceroase in doua zile.

Aceasta este concluzia unui studiu de specialitate si in care s-a observat ca efectul acidului lauric din uleiul de nuca de cocos este foarte eficient in prevenirea cancerului de colon.

Conform cercetatorilor, s-a constatat ca acest acid a distrus chiar si 93% dintre celule canceroase, dupa numai 48 de ore de expunere.

Acidul lauric scade nivelurile de glutation in celule si creste stresul de oxidare, conditii in care celulele canceroase au fost mai sensibile. Totusi, pentru a putea dezvolta un tratament definitiv bazat strict pe uleiul de cocos, mai este nevoie de cateva studii aprofundate.

Pana atunci, uleiul de nuca de cocos ajuta inima, scade colesterolul rau si il creste pe cel bun si ii ajuta foarte mult pe cei care vor sa scape de grasimea abdominala.

Cancerul colorectal, prevenit printr-o dieta slaba in carbohidrati

Cancerul colorectal este adesea confundat cu hemoroizii, iar medicii explică diferența dintre cele două afecțiuni.

O dieta slaba in carbohidrati completata de antibiotice ajuta la prevenirea cancerului gastric. Cancerul colorectal este asociat in Occident dietelor bogate in carbohidrati, bacteriile din intestine facandu-si de cap.

Alberto Martin de la Universitatea din Toronto (Canada) crede ca microbii  si carbohidratii interactioneaza cu factorii genetici cu potential de dezvoltare a bolii.

Carbohidratii reprezinta 50% din consumul alimentar de zi cu zi al persoanelor adulte. Cancerul colorectal este asociat, de asemenea, si cu o gena supresoare numita APC. Gena care se ocupa cu repararea daunelor aduse ADN-ului uman, MSH2, este in stransa legatura cu gena APC.

Avand in vedere interactiunea dintre microorganismele intestinale care contribuie la dezvoltarea cancerului colorectal, Martin si echipa sa de cercetatori suspecteaza ca acestea ar putea interactiona cu dieta.

Pentru elaborarea acestor concluzii, s-a facut un experiment pe soareci, care aveau mutatiile genetice APC si MSH2. Dupa ce au fost tratati cu antibiotice si o dieta slaba in carbohidrati s-a remarcat o reducere a proliferarii celulare. Tratamentul a mai redus din microbii intestinali care metabolizeaza carbohidratii pentru producerea unui acid gras numit butirat.

Citeste si: Detoxifierea colonului cu miere si seminte de in

Detoxifierea colonului este posibila cu ajutorul remediilor naturiste. Mierea este unul din alimente miraculoase, recomandate pentru o serie de tratamente. Mierea trateaza gripa si raceala, dar este benefica si pentru curatarea colonului de toxine.

Rolurile principale ale colonului

Colonul absoarbe apa si electrolitii si depoziteaza materiile fecale pana la eliminarea lor. Miscarile de la nivelul colonului sunt lente, iar iritarea colonului provoaca tulburari gastrointestinale si, in cele mai rele cazuri, poate duce la cancer.

Colonul absoarbe intre doi si trei litri de apa pe zi, iar curatarea acestuia de deseurile alimentare se poate face cu ajutorul remediilor naturiste. Principalele semne ale unui colon iritabil sunt episoadele dese de constipatie, durerile severe de cap si senzatia de arsura in piept (reflux gastroesofagian).

Reteta de detoxifiere cu miere si seminte de in

Ingredientele necesare sunt:

  • – o ceasca cu apa;
  • – o lingura de miere organica;
  • – o lingura de seminte de in;
  • – un mar verde.

Pentru prepararea acestei retete tot ce trebuie sa faci este sa cureti marul si sa il pui impreuna cu celelalte ingrediente intr-un blender. Sucul obtinut ajuta la insanatosirea inregului sistem imunitar nu doar a colonului. Aceasta reteta este recomandata a fi consumata de doua ori pe saptamana.

Ce proprietati au ingredientele din care se face bautura

Semintele de chia contin multe proteine si acizi grasi Omega-3, fibre, nutrienti si vitamine. Fibrele sunt elementele esentiale pentru insanatosirea sistemului digestiv.

Mierea contine proprietati antifungice, antiseptice, antivirale si antibacteriene care protejeaza colonul de afectiuni grave precum cancerul.

Semintele de in contin si ele acizi grasi Omega 3, antioxidanti si o serie de nutrienti care au grija de inima si de intestine.

Merele contin fibre solubile si stimuleaza digestia. Sucul de mere este recomandat in curele de detoxifiere precum si in cele de slabire.

Acest articol are rol informativ si nu inlocuieste avizul unui medic specializat.

CITESTE SI: Cel mai ieftin meniu de detoxifiere pentru 4 zile

Ai nevoie de un meniu de detoxifiere dupa sarbatori? Iti prezentam unul. In cateva zile, vei scapa de toate toxinele acumulate in zilele de Craciun.

Peste tot se vorbeste despre detofixierea organismului, insa nimeni nu ti-a zis pana acum care este cea mai ieftina metoda. Urmatorul meniu pentru patru zile iti va lasa niste bani in portofel si iti va curata corpul de toxine rapid.

Meniu de detoxifiere pentru 4 zile

Cel mai ieftin meniu de detoxifiere poate fi urmat in orice moment in care observi ca ai reactii neprietenoase la anumite alimente ori ca digestia ta este ingreunata cand consumi anumite bunataturi care altadata nu ti-au creat probleme.

In meniul de detoxifiere este permis sa mananci carne, insa foarte putin si nu orice tip. Sunt permise carnea de pui, carnea de curcan si cea de vita, in cantitati mici.

Alimentele pe care trebuie sa le consumi din plin in toata aceasta perioada de detoxifiere sunt zarzavaturile si ceaiurile fara zahar si fara indulcitori artificiali.

Meniu de detoxifiere ieftin: Este permis sa mananci: rosii, castraveti, spanac, salata verde, loboda, stevie, varza alba, mazare fiarta, dovlecei si conopida.

De asemenea, in cele 4 zile nu ai voie sa mananci paine sau ciocolata: acestea favorizeaza acumularea toxinelor care iti tulbura vasele de sange si inmultesc colaceii nedoriti de solduri.

Meniu de detoxifiere pentru 4 zile:

PRIMA ZI:

  • 1. O cafea amara la micul dejun
  • 2. Un ceai verde la pranz plus salata de zarzavaturi cu putin piept de pui taiat bucatele
  • 3. 2 mere inainte de cina
  • 4. Apa plata cu menta

A DOUA ZI:

  • 1. Ceai verde cu lamaie la prima ora a diminetii
  • 2. Branza de vaca simpla cu castraveti, la pranz
  • 3. 2 grapefruituri inainte de cina
  • 4. Supa de rosii

A TREIA ZI:

  • 1. Ceai verde fara nimic altceva, la micul dejun
  • 2. Piure de morcovi cu patrunjel si piper, la pranz
  • 3. Ceai verde inainte de cina
  • 4. Supa de pui la plic

Meniu de detoxifiere. A PATRA ZI:

  • 1. Ceai verde, la micul dejun
  • 2. Piure de morcovi cu piper, la masa pranzului
  • 3. Un mar inainte de cina
  • 4. Salata verde: legume si zarzavaturi verzi

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. petrache maria

    2016-06-05T08:07:39+03:00 at 2016-06-05T08:07:39+03:00

    cum trebuie luat uleiul de cocos?este vreo reteta?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top