Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Singurul tip de ulei care are grijă de pielea ta în timpul iernii

Iarna trebuie să avem grijă de pielea noastră mai mult ca în oricare alt sezon. Trecerea de la căldura din casă la frigul de afară afectează tenul.

Pentru a preîntâmpina problemele dermatologice, specialiștii recomandă uleiul de măsline. E singurul tip de ulei natural care are antioxidanți benefici netezirii pielii uscate.

Uleiul de măsline aplicat direct pe piele îți face pielea de bebeluș după numai două ore de la masare.

Uleiul de măsline conține polifenoli și vitamina E și fitosteroli. Este recomandat masajul cu ulei de măsline seara, înainte de culcare, pentru ca acest ingredient folosit în bucătărie să se impregneze bine în piele în timpul nopții.

Uleiul de măsline se folosește și în o serie de măști faciale. Cu albușul de la ou formează cea mai eficientă mască pentru îndepărtarea pielii uscate și previne apariția ridurilor și a acneei.

CITESTE SI: Tratament cu ulei de măsline și zahăr pentru pielea uscată

De ce ar trebui să încerci un tratament facial cu oxigen

Cel mai bun tratament pentru parul deteriorat, cu gelatina si ulei de masline

Cum recunosti uleiul de masline adevarat de cel contrafacut

Uleiul bun la toate: te scapa de acnee, negi, herpes, dureri dentare si infectii. COSTĂ 10 LEI! TREBUIE SĂ ÎL AI Î CASĂ!

De ce să foloseşti uleiul de măsline pentru a scăpa de ceara din urechi

Și mierea în combinație cu uleiul de măsline face bine pielii. Ai nevoie de o singură lingură de miere și o lingură de ulei de măsline pentru atenuarea imperfecțiunilor vizibile ale pielii.

De ce e bine să amesteci lămâie cu ulei de măsline

Zeama de lămâie și uleiul de măsline fac minuni împreună. Acest remediu este folosit din timpuri străvechi mai ales în țările cu deschidere la Marea Mediterană.

Dacă te-ai întrebat până acum de ce oamenii care locuiesc în zonele mediteraneene sunt mai longevivi decât est-europeni, acest remediu poate fi explicația. Mixtura de zeamă de lămâie și ulei de măsline este excelentă pentru durerile de cap, constipație și artrită, printre altele.

Ai nevoie de 50 de mililitri de zeamă de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline. Amestecă-le bine și pune-le la rece. Această licoare miraculoasă poate fi consumată în orice moment al zilei când simți extenuarea. Stimulează energia pe tot parcursul zilei și curăță organismul de toxine.

Multă vreme, în Grecia și Roma Antică, uleiul de măsline era mai valoros decât aurul. Acesta conține acizi grași sănătoși care scad nivelul colesterolului rău din sânge și ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare și inclusiv a cancerului. Previne oxidarea celulară și regenerează celulele de la prima înghițire.

Dacă nu poți consuma această mixtură ca atare, poți folosi ingredientele în salate. Lămâia naturală conține vitaminele B și C, flavonoide, proteine și minerale.

Remediul ajută la constipație, iar antioxidanții din aceste două ingrediente stimulează circulația sângelui și oferă proprietăți excelente de vindecare și prevenire a afecțiunilor cardiovasculare ușoare, în stadiile incipiente, notează site-ul naturalcuresandhomeremedies.com.

Uleiul de măsline, în combinație cu lămâia, detoxifică ficatul, vezica biliară și rinichii. Este un remediu bun pentru prevenirea depunerii pietrelor la rinichi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top