Connect with us

Revistateo.ro

Produsele naturale care îți distrug pielea

Cosmetica

Produsele naturale care îți distrug pielea

Multe femei decid să apeleze la diverse produse naturale pentru a-și îngriji pielea. Cu toate acestea, dacă se folosesc în exces, și produsele naturale îți distrug pielea. Iată la ce trebuie să fii atentă.

Aceste produse naturale îți distrug pielea dacă sunt folosite în exces

1. Scorțișoara. Este un condiment ușor picant. Tocmai de aceea este bine să fii atentă când folosești măști faciale cu scorțișoară. Condimentul poate să provoace o iritație a pielii. Este bine să vorbești cu medicul dermatolog pentru a ști cu certitudine dacă poți sau nu să folosești acel condiment.

2. Uleiul din nucă de cocos. Dacă ai tenul gras, este bine să folosești cât mai puțin ulei de cocos. Acesta se absoarbe greu în piele. Trebuie să îl aplici pe față, masând ușor. Ar fi mult mai bine să îl incluzi și în alte tratamente. Este posibil să închidă porii și astfel să crească riscul de a dezvolta anumite afecțiuni dermatologice.

3. Sucul de lămâie. Este acid, motiv pentru care deseori duce la apariția unor pete roșii pe față. De aceea este bine ca înainte să îl folosești, să faci un test. Pune puțin suc de lămâie la încheietura mâinii și vezi ce efect are. Ai grijă dacă ai pielea uscată! Acest suc poate să provoace iritații ale pielii dacă este folosit de persoanele cu pielea sensibilă.

CITEȘTE ȘI: Masti faciale cu cirese si visine

CITEȘTE ȘI: Măști faciale cu pepene roșu

4. Smântâna. Da, te poate ajuta. Însă ai mare grijă. Dacă ai tenul gras, ar fi bine să eviți folosirea acelui aliment. Poate închide porii, ceea ce nu este deloc în regulă. Renunță să mai adaugi smântână în măștile faciale dacă ai tenul gras. Pot să apară anumite probleme precum albirea pielii.

5. Sucul de roșii. Este folosit pentru a elimina petele de pe față, dar și pentru a scăpa de acnee. Cu toate acestea, poate fi destul de periculos pentru pielea uscată. Ai grijă când îl folosești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top