Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi inedite pentru a scăpa de cicatricile din urma acneei

Cosmetica

Sfaturi inedite pentru a scăpa de cicatricile din urma acneei

Deseori, în urma acneei, rămân cicatrici mai mici sau mai mari, mai profunde sau mai superficiale. Mai ales dacă nu vă puteți abține și aveți obiceiul de a sparge coșurile. Aceste cicatrici durează destul de mult, iar în cazuri mai grave pot rămâne pentru totdeauna. Chiar dacă rana se vindecă în interior, stratul de la suprafață al pielii, rămâne afectat în cele mai multe cazuri. Procedurile dermatologice au nevoie de mult timp pentru a repara aceste greșeli. Ingredientele naturale, de asemenea. Dacă le folosești totuși în mod consecvent, cicatricile au șanse să dispară treptat. Iată câteva sfaturi inedite pentru a scăpa de cicatricile din urma acneei!

Castraveții se pot transforma într-o mască răcoritoare, liniștitoare, care lasă o senzație de răcire a pielii. Aceștia au proprietăți de calmare, reparare și tonifiere a pielii. De asemenea, au puterea de a reduce inflamațiile și de a repara cicatricile. Curăță un castravete de coajă și de semințe și amestecă-l într-un blender cu 2 frunze de mentă și zeamă de lămâie. Aplică această masca și stai cu ea 20 de minute.

CITEȘTE ȘI: S-A INVENTAT UN TRATAMENT REVOLUȚIONAR PENTRU TRATAREA ACNEEI

Pulpa de roșii coapte este deseori folosită pentru a controla acneea. Roșiile au un conținut ridicat de licopen,  care absoarbe uleiul din piele și ajută la vindecare. Pulpa de la roșie poate fi amestecată cu suc de castraveți, pentru a preveni acumularea de bacterii și pentru a vindeca semnele rămase.

Căpșunile coapte lucrează excelent la îndepărtarea semenelor care rămân în urma coșurilor. Acestea conțin o formă naturală de acid salicilic, care ajută îndepărtarea impurităților, luminează pielea și face cicatricile mai puțin vizibile. Pisează câteva căpșuni cu o furculiță și aplică-le ca pe o mască pe fața ta. Lasă-le să acționeze 15-20 de minute și clătește-te cu apă călduță.

Sucul de lămâie și mierea au proprietăți antibacteriene și luminează pielea. Astfel, cicatricile devin mai puțin vizibile. Folosite în mod repetat în măști sau pur si simplu, pot duce chiar la dispariția acestor semne.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Simona

    2015-05-17T22:08:00+03:00 at 2015-05-17T22:08:00+03:00

    Am incercat si eu multe produse si remedii naturale pentru cicatrici dar pentru mine nu au functionat. Apoi am ajuns pe la doctor si mi-a recomandat sa incep sa folosesc pentru cicatrici un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E.
    A trecut ceva timp de cand folosesc acest gel si sunt multumita de rezultate, chiar se vede diferenta vizibil…..era bine daca aveam posibilitatea sa pun o poza aici cu inainte si dupa folosire sa vedeti exact. Oricum eu il recomand cu incredere….numai bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top