Connect with us

Revistateo.ro

SFATURI Cum sa iti ingrijesti tenul in sezonul rece

Cosmetica

SFATURI: Cum sa iti ingrijesti tenul in sezonul rece

Nu este nicio noutate ca sezonul rece afecteaza tenul, mai ales daca acesta este sensibil. Poti avea acelasi ritual de ingrijire al fetei, dar trebuie sa iti alegi cu atentie produsele cosmetice. Uite cum sa iti ingrijesti tenul in sezonul rece.

Cum sa iti ingrijesti tenul in sezonul rece

In perioada rece a anului, sunt indicate tratamentele faciale cu dispozitive speciale, facute la salon. De exemplu, tratament cu laser pentru stergerea petelor de pe piele, repararea vinisoarelor sparte, tratarea si accelerarea vindecarii cicatricilor, dar si a vergeturilor.

In perioada rece a anului, cand temperaturile scazute ataca pielea, tenul este predispus la mai multe afectiuni: deshidratarea intensa sau demineralizarea tenului. Acestea duc la accentuarea ridurilor, aparitia acneei sau a unor iritatii deloc estetice. In plus, poti fi afectata si de cuperoza care are ca efect major vinisoarele sparte.

Cum sa iti ingrijesti tenul in sezonul rece

CITESTE SI: 3 masti DE IARNA care iti fac tenul stralucitor si la 0 grade!

CITESTE SI: 5 Pasi simpli pentru un ten ingrijit iarna aceasta. Vezi care sunt!

Femeile care au tenul sensibil si sufera de rozacee sau alergii sunt cele mai predispuse la afectiunile sezonului rece. Acestor femei le este recomandata o ingrijire speciala, eventual cu un tratament obtinut in urma unei discutii cu dermatologul. Este necesar un remediu care sa nu accentueze problemele deja existente ale fetei. Vrei sa imbunatatesti aspectul tenului, nu sa il inrautatesti.

Persoanele care isi doresc un aspect mai tanar si proaspat al fetei, pot face tratamente cu laser sau radiofrecventa. Acestea stimuleaza productia de colagen si protejeaza tenul impotriva razelor solare, care sunt mai nocive in sezonul rece decat in timpul verii.

Astfel de tratamente au efect indelungat, iar tenul va avea un aspect placut si peste cateva luni, in sezonul cald. Remediile care au efect imediat sunt de scurta durata, asa ca daca iti doresti un ten curat, ferm si tanar apeleaza la cele de buna calitate, care nu te vor dezamagi pe termen lung.

Bineinteles, iti poti aplica si masti potrivite tipului tau de ten, care te vor ajuta sa iti hidratezi adecvat pielea. De asemenea, o demachiere corespunzatoare te ajuta mai mult decat crezi. Nu uita sa iti cureti bine tenul in fiecare seara, inainte de culcare. Un ten curat te va face sa te simti bine in pielea ta!

Sursa foto: carezone.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top