Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Cum are grijă Andra de tenul ei

Andra Măruță are un ten perfect la cei 32 de ani ai săi. Vedeta nu dă semne că îmbătrânește, ba dimpotrivă. Timpul trece în favoarea ei.

Fanii juratei de la „Vocea României” se întreabă cum de cântăreața nu are riduri, coșuri și cum a reușit să fenteze acneea. Răspunsul este simplu: totul stă în prevenție.

„Cam în fiecare săptămână merg să îmi fac un tratament. Prevenția este una foarte importantă. Sigur, după o anumită vârstă trebuie să apelezi la anumite lucruri ca să arăți cum îți dorești”, a marturisit artista pentru Kanal D.

„Nu are nevoie, este o persoana foarte frumoasa natural si ar fi pacat sa isi faca ceva la cat de bine arata, dar trebuie anumite tratamente si la ea, si peste ea trec anii ca si peste noi si noi credem foarte mult si in preventie.

Este important sa previi semnele imbatranirii si ridurile, nu sa astepti sa apara si apoi sa le tratezi.

Eu intotdeauna am transmis acest mesaj ca femeile sa se simta frumoase dar sa isi respecte naturaletea pentru ca o femeie frumoasa e o femeie naturala, sigur ca daca simti nevoia sa faci niste modificari fa-le atat cat sa te simti tu bine dar sa nu exagerezi„, a spus medicul specialist pentru aceeași sursă.

CITEȘTE ȘI: Andra a recunoscut în cele din urmă. Cu cine a avut o relație înainte de Cătălin Măruță

Andra ne-a dat reteta prajiturii care ii iese perfect. E desertul preferat al lui Maruta si al micutului David. Ia o foaie si noteaza

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top