Connect with us

Revistateo.ro

Te confrunți cu punctele negre? Niciun produs cosmetic nu te ajută? Iată un remediu bazat pe albuș de ou și hârtie igienică.

Cosmetica

Scapă de punctele negre de pe față cu hârtie igienică și ou. Truc simplu și cu efecte miraculoase

Punctele negre sunt coșmarul oricărei femei. De obicei, niciun produs cosmetic din comerț nu te ajută ca tenul tău să arate perfect. De aceea, îți arătăm un remediu natural și ieftin, care este bazat pe ou și hârtie igienică.

Cum scapi de puncte negre cu hârtie igienică și ou?

Studiile au arătat că proteinele din ou contribuie semnificativ la menținerea elasticității pielii. Un ou conține aproximativ 69 de proteine ​​diferite, care au puterea magică de a reduce liniile fine și de a oferi o ușurare temporară pentru cele profunde.

Albușurile de ou sunt bogate în colagen și vitamina A.

Mod de aplicare

Pentru început vei avea nevoie de puțină hârtie igienică și de o pensulă mică. Se separă un albuș de ou de gălbenuș și se bate bine, cu ajutorul unui tel, până când obții o compoziție cu o textură pufoasă. Cu ajutorul unei pensule, se întinde albușul de ou pe nas și pe bărbie sau oriunde observi că ai puncte negre.

CITEȘTE ȘI: Te confrunți cu o cădere masivă a părului? Medicul Oana Spânu vorbește despre cauze și tratamente

Peste porțiunile pe care ai aplicat albușul de ou, se pune hârtie igienică. Pentru a ajuta hârtia să se stabilizeze, se mai aplică încă un strat de albuș de ou peste aceasta, cu ajutorul pensulei. Ulterior, se lasă să se usuce și să se întărească.

Până când se usucă benzile de pe față, pielea are destul timp să absoarbă toate acele bacterii care cauzează probleme și să elimine punctele negre deja existente. Hârtia se îndepărtează de pe față trăgând ușor de la o margine spre alta.

Poți folosi acest remediu în fiecare zi, pentru o săptămână, înainte a observa rezultate semnificative și durabile. Cu cât repeți mai mult acest procedeu, cu atât mai curată va fi fața ta. După ce dezlipești această bandă facială, înmoaie un tampon de bumbac curat în apă și aplică și 1-2 picături de ulei de arbore de ceai pe acesta. Curăță fața cu acest tampon, până când observi că au dispărut toate reziduurile de albuș de ou.

Fața ta va beneficia și de proprietățile antibacteriene și astringente ale uleiului esențial de arbore de ceai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top