Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Rodia si beneficiile ei in produsele Dr. Organic

In ultimul timp am citit tot mai mult despre beneficiile anumitor fructe in produsele cosmetice. Pentru ca suntem femei, momentele de rasfat au mare legatura cu aceste produse. Fie ca mergem la saloane, fie ca ne cumparam produse cosmetice si le folosim acasa, noi femeile trebuie sa rasfatam din cand in cand.

Vreau sa va povestesc despre rodie, beneficiile ei si produsele Dr. Organic.

Avand in vedere incredibilele sale proprietati antioxidante, antimicrobiene, antiinflamatoare si antiimbatranire, rodia se foloseste tot mai mult in industria produselor de ingrijire a pielii.
Rodia este foarte bogata in vitamine si antioxidanti, care au efect de a stimula frumusetea si de a prelungi tineretea pielii. Are de trei ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu si ceaiul verde.

Uleiul extras din rodie este un ingredient minunat pentru pielea uscata, deoarece structura sa moleculara mica ii permite sa penetreze pielea in profunzime. Este potrivit tuturor tipurilor de ten. Datorita faptului ca penetreaza pielea in profunzime, este foarte eficient pentru tratarea pielii uscate. Calmeaza si catifeleaza pielea uscata, crapata si iritata. Contine acid punicic, acid gras omega 5, care hidrateaza pielea si previne pierderea apei din tesuturi.

Ce promite Dr. Organic

Produsele Dr. Organic promit un continut de minimum 70 % ingrediente organice si nu au ingrediente chimice controversate, precum parabeni, sulfati sau parfum si nici uleiuri minerale sau ingrediente modificate genetic. Trebuie sa stiti si ca apa a fost inlocuita aproape in totalitate, cu aloe vera, un ingredient activ, cu proprietati calmante si reparatoare demonstrate.

Cum am folosit produsele Dr. Organic

Am folosit gelul de dus, rezultatul a fost o piele super catifelata si hidratata. Crema de ochi cred ca trebuie folosita de orice femeie care are un job si care se trezeste dimineata devreme. Pasta de dinti e minunata, perfecta chiar si pentru gingiile sensibile. Si, recunosc, daca este un produs pe care sa-l folosesc de foarte multe ori pe zi este balsamul de buze, daca mai are si gust de rodie si nu se topeste in geanta, e perfect!

Va invit sa studiati mai mult despre beneficiile rodiei pentru piele si sa vedeti care produse Dr. Oragnic vi se potrivesc. Gasiti toate produsele si pe pagina de Facebook Dr. Organic Romania.

Produsele Dr. Organic se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top