Connect with us

Revistateo.ro

Dacă vei consuma suc de rodii în fiecare zi, acesta va avea numeroase beneficii asupra sănătății. Află care sunt ele și cum te ajută acest suc.

Naturiste

Ce se întâmplă dacă bei suc de rodii în fiecare zi

Sucul de rodii este bogat în antioxidanți. Există o cantitate mai mare de antioxidanți în acest suc decât în alte sucuri din fructe, vin roșu, ceai verde sau ceai negru. Dacă bei suc de rodii în fiecare zi, acesta va aduce numeroase beneficii asupra sănătății. Află despre ce este vorba.

Iată ce se întâmplă dacă bei suc de rodii în fiecare zi

1. Scade riscul de a suferi de boli de inimă. Pentru că este bogat în atioxidanți, mai ales polifenoli, sucul de rodie va evita acumularea colesterolului în artere. Astfel, scade riscul de a suferi de anumite boli de inimă cauzate de colesterolul rău. Potrivit studiilor, în cazul persoanelor care consumă zilnic suc de rodie, nivelul colesterolului rău scade. În special persoanele care suferă de diabet de tip 2 și, astfel, au în organism un nivel mai mare de grăsimi și colesterol, ar trebui să consume suc de rodii. Astfel, își vor ține sub control nivelul colesterolului și scade riscul de a dezvolta boli de inimă.

CITEȘTE ȘI: Beneficiile rodiei asupra sanatatii

2. Crește feritilitatea și, în plus, îmbunătățește performanțele sexuale. Bărbații care suferă de disfuncție erectilă ar putea consuma frecvent suc de rodii. Astfel, vor scăpa de această problemă, spun studiile. De asemenea, sucul acesta crește fertilitatea.

Sucul de rodii este sănătos și ar putea fi consumat zilnic. Însă, se pare că are și unele efecte negative. Studiile au demonstrat că uneori, sucul acesta nu interacționează bine cu pastilele care au rolul de a trata hipertensiunea arterială sau cele care țin nivelul colesterolului sub control. Mai mult decât atât, sucul de rodii conține zahăr, așa că poate duce la creșterea nivelului de zahăr din sânge. Într-o cană cu suc de rodie se găsesc 132 de calorii și 31 de grame de zahăr.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla daca mananci banane coapte

Așadar, este bine să consumi suc de rodii, însă dacă iei anumite medicamente sau ai un nivel ridicat de zahăr în sânge, atunci ar fi bine să vorbești cu medicul înainte de a consuma acest suc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top