Connect with us

Revistateo.ro

Măștile anti-îmbătrânire cu cea mai mare concentrație de antioxidanți

Cosmetica

Măștile anti-îmbătrânire cu cea mai mare concentrație de antioxidanți

Există numeroase rețete pentru măști și tratamente homemade, care promit reîntinerirea tenului și îndepărtarea rapidă a semnelor îmbătrânirii. Cu toate acestea, nu toate aceste produse funcționează. Iată care este ingredientul secret care ar trebui să fie inclus în prepararea tuturor produselor homemade, pentru ca acestea să aibă rezultate optime!

CITEȘTE ȘI: PUDRĂ HOMEMADE PENTRU ORICE TIP DE TEN

Rodia se numără printre fructele cele mai bogate în antioxidanți, ideale în tratamentele anti-îmbătrânire. Cu ajutorul acestui fruct minune poți obține cele mai uimitoare rezultate, fără foarte mult efort. Este bogată în vitaminele B, C și K și este un exfoliant extrem de benefic, îndepărtând eficient toate celulele moarte, dar și radicalii liberi din organism. Ajută șa întinerirea pielii, iar conținutul bogat în minerale esențiale îți oferă un ten catifelat și strălucitor încă de la prima utilizare. Dacă încerci următoarele măști cu siguranță nu vei regreta!

Înainte de toate, trebuie să ții cont de faptul că fructele pe care le vei utiliza trebuie să fie neaparat organice, pentru ca toate proprietățile acestora să te ajute cu adevărat, iar efectul să fie vizibil. Combină-le cu ingrediente diverse și vei obține tratamentul ideal pentru tipul tău de ten. Rodia este un remediu excelent pentru tratarea acneei, a hiper-pigmentării și a multor altor probleme ale pielii.

Combină cu succes sucul de rodie cu sucul de lămâie și clătește-ți fața cu o dischetă demachiantă îmbibată în această licoare care te va ajuta să scapi de coșuri în cel mai rapid mod. Combinat cu ceai verde și cu o lingură de miere de albine, sucul de rodie te va ajuta să lupți împotriva iritațiilor, a sensibilității exagerate a tenului și a ridurilor premature. Pentru o piele mai elastică și mai luminoasă, folosește o mască din suc de rodie și cacao. Las-o să acționeze 20 de minute și apoi clătește-te cu apă călduță.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top