Connect with us

Revistateo.ro

Cum să ai un ten curat folosind piper negru

Cosmetica

Cum să ai un ten curat folosind piper negru

Piperul nu trebuie să fie folosit numai în bucătărie. De asemenea, poate fi inclus ȘI în ritualul tău de înfrumusețare. Iată cum să ai un ten curat folosind piper negru.

Cum să ai un ten curat folosind piper negru

Mască facială din piper negru și iaurt

Masca facială din piper negru și iaurt face minuni pentru pielea ta. Ia câteva boabe de piper și mărunțește-le până ajung ca o pudră. După aceea, amestecă pudra obținută cu 150 de grame de iaurt. Aplică masca, masându-ți ușor fața pentru 2 – 3 minute. După aceea, las-o să acționeze pentru zece minute. Te poți clăti cu apă rece.

Mască facială din piper negru și turmeric

Deoarece piperul negru are proprietăți antibacteriene, este recomandat să fie aplicat des pe față. Și, dacă se folosește în măști faciale alături de turmeric, atunci rezultatele vor fi deosebite. Amestecă o lingură de pudră de piper negr cu o lingură de pudră de turmeric. Apoi adaugă două linguri de apă de trandafir și amestecă bine. Aplică masca pe față și așteaptă 10 minute Apoi te poți clăti cu apă rece.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă mănânci 3 boabe de piper pe stomacul gol

CITEȘTE ȘI: Iată ce poate face piperul negru pentru sănătate

Mască facială din piper negru și lapte

Această mască îți va curăța pielea. De asemenea, nu o lasă să se usuce. Amestecă o jumătate de lingură de pudră de piper negru cu 100 de ml de lapte. Aplică masca pe față, masând ușor. Las-o să acționeze timp de 10 minute, după care te poi clăti cu apă călduță.

Mască facială din piper negru și ovăz

Aloe vera aduce mai multe beneficii tenului. De exemplu, îl curăță și îl întinerește. Amestecă 1/4 de lingură de pudră de piper negru cu o lingură de terci de ovăz. Adaugă puțină apă, până vei obține o pastă. Aplică pe față amestecul obținut și lasă-l să acționeze pentru 15 minute. Apoi te poți clăti cu apă rece.

Sursă foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top