Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care nu e bine sa ti le pui pe fata

Cosmetica

5 lucruri pe care nu e bine sa ti le pui pe fata

In ultima vreme au iesit la iveala tot felul de tratamente cosmetice, care mai de care mai exotice. Unele dintre ingredientele folosite in tratarea tenului nu sunt recomandate intotdeauna, ba chiar pot face mult rau pielii tale.

Lista celor 5 lucruri pe care nu e bine sa ti le pui pe fata

1. PASTA DE DINTI. Exista anumite masti de fata in a caror compozitie intra si pasta de dinti. Putine femei stiu ca acest produs folosit pentru spalarea dintilor nu face casa buna cu tenul. Ingredientele din pasta de dinti pot irita serios pielea, mai ales daca este extrem de sensibila. Este recomandata consultarea unui dermatolog inainte de a aplica orice masca de ten.

2. FIXATIVUL. Multe doamne si domnisoare cred ca daca pulverizeaza putin fixativ dupa machiaj, fondul de ten se va fixa mai bine. Acesta e un alt produs care irita pielea.

3. LAMAIA. Lamaia este extrem de sanatoasa si recomandata in curele de slabire si detoxifiere. Vitamina C din lamaie tine la distanta o serie de afectiuni, fapt pentru care multi medici recomanda adaugarea sucului natural de lamaie in ceaiurile fierbinti. Pentru ten insa acest fruct nu este tocmai bun. Acidul din lamaie poate distruge tenul.

4. ZAHARUL. Stiai ca un consum ridicat de produse care contin zahar duc la aparitia cosurilor si a acneei? Mastile de fata cu zahar nu vor avea alt efect decat acela pe care il produce mancatul dulciurilor.

CITESTE SI: Pune parfumul in frigider si vezi ce se intampla. Rezultatele sunt uimitoare

CITESTE SI: Cum să scapi de liniile bronzului pe care ţi le-a lăsat costumul de baie

5. LOTIUNEA DE CORP. Nu toate lotiunile de corp se pot aplica si pe fata. Tocmai de aceea, citeste cu atentie instructiunile de folosire, iar daca lotiunea este doar pentru corp, nu te da cu ea pe fata. Pielea de pe fata este mai sensibila decat cea de pe picioare sau spate, fapt pentru care iti recomandam sa nu incerci sa te dai cu ea in speranta ca vei avea un ten mai fin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top