Connect with us

Revistateo.ro

Remedii SIGURE pentru arsurile solare

Frumusete

Remedii SIGURE pentru arsurile solare

Deși toate doamnele și domnișoarele își doresc să capete un bronz frumos, natural și cât mai ciocolatiu în fiecare vară, de foarte multe ori se aleg în schimb cu arsuri solare de toată frumusețea. Acest lucru se poate întâmpla dacă ai pielea sensibilă, nu te protejezi sau te protejezi superficial. Iată care sunt cele mai sigure și mai eficiente remedii pentru această problemă atât de des întânită!

CITEȘTE ȘI: PĂRUL TĂU ARE NEVOIE DE DETOXIFIERE. IATĂ CELE MAI EFICIENTE REȚETE!

Probabil unul dintre cele mai benefice ingrediente este gelul de aloe vera. Această plantă este renumită pentru proprietățile sale vindecătoare și are puterea de a calma aproape instant durerile și usturimea. Regenează extrem de rapid pielea și oferă o senzație răcoroasă, calmând inflamațiile. Cel mai indicat este să folosești gel de aloe vera proaspăt stors din frunzele plantei, pentru a te putea bucura de adevăratele proprietăție calmante și vindecătoare ale acesteia. O soluție și mai eficientă este să congelezi gelul în mici cuburi pe care să le folosești ori de câte ori este nevoie.

Acum poți să îți prepari singură un spray liniștitor pentru arsuri solare, chiar în confortul casei tale, rapid și cu ingrediente simple. Ai nevoie de un sfert de cană de apă de trandafiri, 2 linguri de gel de aloe vera pur, 20 de picpturi de ulei esențial de levănțică, 2-3 felii de castravete date plin blender. Se amestecă toate aceste ingrediente  foarte bine și apoi se strecoară printr-o sită fină tot amestecul. Se toarnă într-un recipient curat și dezinfectat, prevăzut cu pulverizator și se pulverizează pe zonele afectate ori de câte ori este nevoie.

Ceaiul negru are numeroase proprietăți pentru organismul uman, însă una neobișnuită este tratarea arsurilor solare. Acest tip de ceai este un remediu minunat, care calmează și ușurează durerile și grăbește refacerea pielii afectate. Este suficient să înmoi o dischetă demachiantă în ceai rece și să tamponezi foarte ușor zonele arse de soare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top