Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Poziții în care trebuie să stai la soare dacă vrei un bronz fără urme

Știai că și bronzatul are tehnicile sale? Mai toată lumea (cu excepția celor care se bronzează la plajele de nudiști) vin de la mare sau de la piscinele comune cu un bronz… nesatisfăcător, adică neuniform.

Bronzul cu urme este una dintre bătăile de cap pe timpul verii atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Așadar, cum trebuie să stai la soare?

În orice poziție ai sta, important e să folosești produse pentru piele cu factori de protecție solară. Dacă crema folosită pentru corp are un SPF de 30, pentru față e musai să folosești unul de 50.

Dacă vrei bronz fără urme, primul lucru la care trebuie să renunți, din păcate, este perechea de ochelari de soare.

Este important de spus că pentru un bronz uniform la nivelul feței, ca să nu te ardă soarele, e bine să porți totuși o pălărie pe cap sau o șapcă.

Nu ține picioarele strânse când stai pe șezlong, la soare. Nu ține genunchii ridicați pentru că te vei bronza neuniform.

CITEȘTE ȘI: Alimente care îți accentuează bronzul

Cum capeți un bronz sănătos și fără riscuri

Multe dintre șezlonguri sunt înclinate, iar razele solare vor cădea în funcție de înclinarea acestuia și poziția adoptată de tine.

Lasă șezlongul (dacă ai norocul să fie reglabi) la 180 de grade, ca un pat. Dacă nu faci asta o să te bronzezi cam peste tot, dar bărbia va rămâne albă, deci nu vei arăta tocmai cool.

Majoritatea persoanelor care iubesc vara și vor să fie creme du chocolat pe laterale au bătăi de cap. Bronzul uniform pe laterale este cel mai greu de obținut, dar nu imposibil.

Dacă vrei să te bronzezi bine pe partea dreaptă, stai pe partea stângă a corpului și invers. Dacă nu reușești să te bronzezi pe partea interioară a piciorului, folosește creme autobronzante pentru a neutraliza bronzul doar pe acea zonă.

Acesta este trucul cel mai eficient pentru femeile care nu reușesc o uniformizare a bronzului. Poți apela și la pudre bronzante (există deja numeroase mărci pe piață, iar unele sunt la prețuri accesibile).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top