Connect with us

Revistateo.ro

Prințesa Diana, deghizată în bărbat pentru a petrece cu Freddie Mercury într-un bar de gay

Frumusete

Prințesa Diana: trucuri de frumusețe

Află ce trucuri de frumusețe avea Prințesa Diana. Sunt lucruri pe care le poți include și tu în rutina de frumusețe.

Prințesa Diana: trucuri de frumusețe

„Prinţesa Diana a realizat care este puterea unei coafuri şi a unui machiaj impecabil, iar acest lucru nu ar trebui să fie niciodată subestimat de nimeni”, spunea makeup artistul Prințesei Diana, potrivit one.ro.

Avea o fumusețe înnăscută, pe care o punea mereu în evidență. De asemenea, Prințesa Diana avea câteva trucuri de frumusețe pe care le poți încerca și tu.

1. Avea grijă să doarmă suficient. Somnul era important, așa că acorda atenție calității somnului. Dacă nu dormi suficient, lucrul acesta se poate vedea pe față. Când nu dormi atât cât ar trebui, pielea ta va fi obosită și palidă. Lucrul acesta se întâmplă deoarece circulația de la nivelul feței este afectată de lipsa somnului și a odihnei.

CITEȘTE ȘI: Ce regret are Sofia Vergara legat de frumusete? Multe femei fac aceasta greseala

2. Moderația era importantă pentru Prințesa Diana. Indiferent de lucrurile pe care le faci, trebuie să ții cont de faptul că există limite. Moderația trebuie să existe atunci când mănânci, când consumi anumite băuturi și când fumezi. Toate lucrurile acestea își lasă amprenta asupra pielii și asupra frumuseții.

3. Prințesa Diana își îngrijea piele și nu sărea peste etapele procesului de îngijire. Avea grijă să își hidrateze pielea, să o curețe și să aplice serul ce avea factori de protecție.

Prințesa Diana: trucuri de frumusețe

4. Un alt truc de frumusețe este acela că nu trebuie să pleci de acasă înainte de a te da cu parfum. Acesta transmite anumite informații despre tine, așa că este o etapă a ritualului de frumusețe peste care nu trebuie să treci.

5. Este bine să ai propriul stil când vine vorba de machiaj. Prințesa Diana folosea o bază hidratantă potrivită tenului, pentru zona de sub ochi folosea corector. De asemenea, folosea rimelul, iar culoarea rujului pe care îl purta varia în funcție de starea sa de spirit din acea zi.

CITEȘTE ȘI: 4 trucuri de frumusete pentru un ten perfect

6. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este acela că eyeliner-ul pe care îl folosești nu trebuie să aibă culoarea pe care o au ochii tăi.

7. Prințesa Diana aplica rimelul începând cu rădăcina genelor. Astfel, se acoperă bine rădăcinile și apare un efect deosebit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top