Connect with us

Revistateo.ro

Camilla Parker, gafe uriașe în fața Prințului Charles! Cum a reacționat acesta

Regalitate

Camilla Parker, gafe uriașe în fața Prințului Charles! Cum a reacționat acesta

Cea care i-a luat locul Prințesei Diana în inima prințului Charles, Camilla Parker, a reușit să facă niște niște gesturi la niște evenimente publice care i-au lăsat pe toți de uimire.

Deși va deveni viitoarea regină a Marii Britanii, atunci când regina Elisabeta a -II-a îi va ceda locul prințului Charles, Camilla Parker încă mai are probleme în privința protocolului.

Citește și: De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă atenție lui Harry, și nu lui William

În timpul vizitei de două zile a reginei Maxima a Olandei și a regelui Willem-Alexander la Londra, Camilla a făcut niște gesturi complet nepotrivite pentru statutul de soție a prințului Charles.

Ducesa de Cornwall a reușit să îi lase pe toți fără cuvinte atunci când a început să facă plecăciuni în fața regelui Willem-Alexander și a reginei Maxima a Olandei, deși protocolul regal nu îi cerea acest lucru.

Citește și: Lady Kitty Spencer, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana. Ce legătură este între ele

Și pentru că familia regală este cunoscută pentru faptul că are reguli extrem de stricte în protocol, gestul a reușit să îi ia pe toți prin susprindere, inclusiv pe Prințul Charles, care a trebuie să evite acest moment stânjenitor cu zâmbetul pe buze.

Camilla Parker, gafe și la Ambasada din Londra

De asemenea, atunci când au mers la ambasada daneză din Londra, în timp ce încerca să facă o plecăciune în fața reginei Maxima, Camilla Parker s-a dezechilibrat și a fost la un singur pas să cadă în fața tuturor. Din fericire, regina Olandei a observat momentul și a prins-o pe Camilla, înainte ca totul să devină un adevărat fiasco.

Prințul Charles a uimit întreaga scenă fără să reacționeze să o ajute. Acesta a preferat să fie mult mai prietenos cu cuplul regal al Angliei. I-a sărutat pe obraz, iar Camilla i-a urmat exemplul.

Camilla și Prințul Charles au devenit soț și soție în anul 2005. Camilla este cunoscută sub titlul de Ducesă de Cornwall, deoarece titlul de Prințesă de Wales este asociat cu prima soție a lui Charles, Diana. De altfel, ea este motivul pentru care Prințesa Diana a decis să bage divorț în anul 1995, după ce a aflat că este înșelată.

foto: Hepta.ro,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top