Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Presa britanică: Fiica secretă a Prințesei Diana ar fi fost găsită

Ziua și dezvăluirile la Casa Regală a Marii Britanii. De data aceasta nu mai e vorba despre șicanele dintre Regina Elisabeta și nevestele nepoților ei, ci despre mama prinților Harry și William.

Jurnaliștii britanici notează că ar fi fost găsită fiica regretatei Lady Diana. Britanicii îi citează pe cei de la US Magazine, revistă care scrie că fiica ei aravea acum 36 de ani și ar purta numele Sarah.

US Magazine nu aduce nicio probă în acest sens. Jurnaliștii scriu că înainte de a se căsători cu Charles în 1981, Regina i-ar fi ordonat Dianei să se supună unui control ginecologic pentru a stabili dacă e sau nu fertilă.

Americanii spun că Regina a mers atât de departe încât a ordonat să fie recoltate și ovule care ulterior ar fi fost fertilizate de medici pentru a dovedi că Diana poate face copii.

Unul dintre ovulele Dianei ar fi ajuns în corpul unei mame-surogat și de aici toată povestea cu fata secretă a Prințesei inimilor.

Aceleași surse citate de US Magazine mai spun că soția lui Charles, Camilla, e furioasă pentru că numele Dianei e din nou pe buzuele tuturor. „Camilla simte că e pusă iar într-un con de umbră, a fost mereu nesigură pe ea și simte că retrăiește vremurile când Diana era vie și iubită de toți, iar ea avea statutul de amantă ponegrită de opinia publică.”, a spus această sursă.

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea Prințesei Diana către o fană care se confrunta cu probleme în căsnicie: „E o reacție…”

Noi disensiuni între Regina Elisabeta și Meghan Markle

Prințul Charles are temeri legate de copilul prințului Harry și al lui Meghan Markle

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top