Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Prințesa Diana a povestit în 1995 după ce model i-a crescut pe cei doi băieți, William și Harry

Prințesa Diana a vorbit năpădită de emoții despre cei doi băieți ai săi, Prinții William și Harry, cu doi ani înainte să plece dintre noi.

Prințesa Diana, interviul vieții sale

Prințesa inimilor, cum i se mai spunea, a povestit de ce a vrut ca pruncii ei să fie diferiți, de ce i-a crescut ignorând de multe cutumele după care s-au obișnuit membrii Casei Regale.

Diana spunea că băieții ei sunt speciali pentru că i-a implicat altfel în tot ce înseamnă activități regale.

„Înțeleg că schimbarea este înspăimântătoare pentru oameni. Dar cred că sunt câteva lucruri care se pot schimba, care ar ușura îndoiala și relația uneori complicată între monarhie și public”, a spus prințesa într-un interviu din 1995.

„Ei bine, cu William și cu Harry, de exemplu. Îi iau în proiectele pentru oamenii fără adăpost, i-am luat la oameni care au murit de SIDA – i-am dus să vadă copii din diferite zone în care nu cred că a ajuns cineva din familie la vârsta lor. Și au o cunoaștere – nu știu dacă o vor folosi vreodată, dar sămânța este acolo și sper să crească”, a mai spus Lady Di.

„Vreau ca ei să înțeleagă atât emoțiile oamenilor, insecuritățile oamenilor, greutățile lor, cât și speranțele lor”, a mai spus prințesa Diana.

Diana a părăsit această lume la doar 36 de ani pe 31 august 1997 într-un accident rutier în Paris. Limuzina în care se afla cu iubitul ei, Dody al-Faed s-a lovit de un parapet, cei doi încercând să fugă de paparazzi.

CITESTE SI: Lady Kitty Spencer, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana. Ce legătură este între ele

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă atenție lui Harry, și nu lui William

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top