Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Presa australiană: Prințul Charles pregătește divorțul de Camilla

O revistă din Australia scrie că Prințul Charles și Camilla se pregătesc de divorț.

Jurnaliștii din țara cangurilor susțin că au dovezi solide pentru a-și susține speculația. Aceștia spun că viitorul regele al Angliei și Camilla nu au mai apărut de multă vreme împreună în spațiul public și asta ar fi una dintre probe.

Casa Regală nu a infirmat informația și tot ce au spus reprezentanții ridică și mai multe semne de întrebare: „Nu este un lucru despre care noi am vorbi.”

Prințul Charles de Wales (Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor, n. 14 noiembrie 1948, Londra) este actualul Prinț de Wales și moștenitor al tronului Regatului Unit. Charles este fiul reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și al soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh.

Este de asemenea Duce de Cornwall și Duce de Rothesay, titluri purtate în mod tradițional de moștenitorul tronului Angliei, respectiv al Scoției.

rințul Charles este moștenitorul care a purtat cel mai mult timp acest titlu în întreaga istorie a Marii Britanii.

Este interesat de o serie de probleme umanitare și sociale: a fondat The Prince’s Trust în 1976 și sponsorizează multe alte organizații caritabile și de artă.

De mulți ani militează pentru agricultura ecologică și încearcă să sensibilizeze populația cu privire la schimbările climatice.

În 1989 a publicat o carte despre rolul arhitecturii în societate și conservarea clădirilor istorice, intitulată A Vision of Britain. De asemenea, susține medicina alternativă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top