Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta, a fost implicat într-un accident rutier

Clipe dificile pentru membrii Casei Regale. Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta, s-a răsturnat aseară cu mașina, chiar în apropiere de domeniul regal.

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, a suferit un accident în timp ce se afla într-o mașină a familiei regale. Tatăl prințului Charles se afla la volan în momentul petrecerii incidentului. Acesta a scăpat mașina de sub control și a ieșit de pe carosabil, după ce a fost lovit de către un alt automobil în care se aflau două femei.

După câteva minute, prințul Philip a fost scos din mașină de către un martor, iar cei care s-au aflat la fața locului au observat faptul că acesta era conștient, însă avea niște probleme la mers și sângera. De asemenea, acesta era speriat din cauza evenimentului.

De altfel, anul trecut participarea sa la nunta nepotului Harry cu Meghan Markle a fost una incertă până în ultima clipă, după ce a suferit o operație la șold.

Poliția care a ajuns la fața locului i-a testat pe șoferii implicați în accident. Prințul Philip a fost imediat dus la spital pentru analize și pentru a vedea dacă este în regulă.

Prințul și Regina Elisabeta se află în Norfolk încă de la Crăciun. Analiștii se întreabă acum de ce prințului Philip i se permite să conducă la o vârstă atât de înaintată.

„Orice fel de accident de mașină produs la vârsta de 97 de ani poate produce șocuri. Cu câțiva ani în urmă, acesta a renunțat la avioane, cu mult înainte să aibă nevoie să facă acest lucru, deoarece era speriat de faptul că ceva rău s-ar putea întâmpla în aer și că acest lucru ar putea produce multe critici.

Prințul ascultă aceste lucruri. Este foarte, foarte sensibil. Dacă cineva este implicat într-un accident de mașină este chiar un lucru înfricoșător”, a declarat Hugo Vickers, biograful regal pentru BBC News.

În anul 2017, prințul s-a retras din viața publică din cauza vârstei înaintate.

Citește și: Prințul Philip al Marii Britanii, operat de urgență

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top