Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Cum se poartă Meghan Markle cu angajații

Se poartă urât Meghan Markle cu angajații? Care este adevărul despre atitudinea celei mai noi membre a familiei regale britanice? Noi dezvăluiri ies la iveală.

Recentele demisii din echipa lui Meghan au alimentat zvonurile că aceasta s-ar purta urât cu subalternii.

Presa britanică notează că ducesa de Sussex este o șefă de coșmar, că ar face viața un chin angajaților.

Asta s-a crezut până recent, când un apropiat al familiei regale a vorbit sub anonimat pentru tabloidele din UK. Acesta spune că Meghan este apropiată de angajați și are o relație bună cu aceștia, contrar bârfelor scrise despre ea.

„Nu am citit presa nici măcar pentru „Suits”. Persoanele care îmi sunt apropiate știu exact cine sunt. Restul este doar zgomot” a povestit Meghan Markle.

Meghan Markle, în vizorul psihologului

Ducesele Kate Middleton și Meghan Markle s-au afișat împreună în ziua de Crăciun, iar comportamentul lor a fost analizat în detaliu de psihologii specializați în limbajul nonverbal.

Se știe că între cele două există o rivalitate încă de când Meghan a început o relație cu cumnatul lui Kate, Prințul Harry.

Ducesele încearcă să ascundă problemele afișând o imagine plăcută, însă chiar și așa le-au scăpat anumite detalii care spun absolut totul despre adevărata lor relație.

„Îmi amintește de limbajul politicienilor. S-au comportat la fel ca aceștia când merg alături de alți șefi de stat și doresc să transmită semnale privind relații de prietenie și unitate”, susține expertul Judi James.

„Ele merg pe jos la pas și se poate vedea o oglindire care sugerează că lucrurile nu sunt tocmai naturale. Kate are mâna stângă ridicată în același timp cu Meghan, ambele gesticulează într-un mod prea congruent pentru a arăta că au o conversație. Totul pare interpretat, probabil și-au dorit prea mult”, a specificat James.

„Gura lui Kate pare a fi într-o poziție destul de suprimată. În mod normal, Kate poartă un zâmbet clasic perfect. Aici, pare puțin amuzată de ceea de ce întâmplă. E ca și când ar vedea o glumă în această rutină de prietenie”, mai spune Judi.

„Kate devine mult mai puternică în familia regală, pe măsură ce regina îmbătrânește. Ea are un grad de dominare prin faptul că se îndepărtează de William în aceste imagini, în timp ce anul trecut se ținea de mâna soțului ei.

În acest an, a creat un spațiu între ea și William, astfel încât să se poată apropia de Meghan. A preluat rolul diplomatic aici. Dimpotrivă, însă, Meghan se agață foarte multe de brațul lui Harry”, a explicat psihologul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top