Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Meghan Markle, acuzată că a împărțit marijuana la nuntă

Meghan Markle este de departe cel mai controversat personaj din Casa Regală a Marii Britanii. Zi de zi apar informații despre trecutul ei, iar recent o dezvăluire făcută de presa britanică a lovit în imaginea ducesei de Sussex.

Presa de peste ocean a intrat în posesia unor e-mail-uri pe care ducesa le-a trimis în anul 2011, an în care a devenit soția lui Trevor Engelson.

Aceasta ar fi împărțit marijuana la nuntă, conform corespondenței electronice. Presa britanică a preluat știrea și a scris că Meghan a cumpărat punguțe speciale pentru marijuana.

La vremea respectivă, Meghan nu visa să ajungă membră a familiei regale. Nunta a avut loc în Jamaica, unde, deși consumul de droguri este ilegal, ei au fost prinși cu o cantitate prea mică fapt pentru care au scăpat fără pedeapsă.

„Deja le-am comandat. Și am luat și unele mici pentru iarbă, dar asta rămâne între noi”, i-ar fi spus Meghan soțului ei.

O altă sursă a declarat pentru jurnaliștii americani că Meghan a rulat chiar ea jointurile cu marijuana.

„Nu părea să fie genul ei. Trevor și prietenii lui aveau, cu siguranță, mai multă experiență în domeniul ăsta. Eu cred că ea este, mai degrabă, genul de fată amatoare de șampanie și trandafiri.

Părea că nici nu știe să fumeze, dar asta a făcut parte din tema nunții și cuplul a fost foarte încântat la ideea că-și va surprinde oaspeții”, a spus cineva care a participat la petrecerea din Jamaica.

CITEȘTE ȘI: Analiză comportamentală: Ce ascund gesturile duceselor Kate Middleton și Meghan Markle

Meghan Markle, de vorbă cu o fană pe Twitter: „Nu am copii, am o carieră”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top