Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Fostul principe Nicolae, despre Casa Regală a României: „Suntem o familie, înainte de toate”

Fostul principe Nicolae al României este în culmea fericirii de când s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ali a Binder. Cei doi tineri au oferit un interviu în care au vorbit despre cum s-a schimbat viața lor de când sunt soț și soție, dar și despre relația care există în acest moment între aceștia și ceilalți membri ai Casei Regale a României. î

La un an de la plecarea dintre noi a Regelui Mihai, Nicolae a oferit primul interviu despre aleasa inimii sale. Pe 30 septembrie, cei doi s-au cununat religios la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, un loc de mare însemnătate pentru bunicul fostului principe Nicoale, regele Mihai I.

Nicolae a vorbit despre cererea în căsătorie.

„Am cerut întâi binecuvântarea părinţilor. Cu multe emoţii, desigur. Atât părinţii, cât şi fratele Alinei au fost fericiţi şi încântaţi”, a declarat Nicolae, intr-un interviu pentru site-ul life.ro.

Cererea in casatorie a avut loc in Anglia, la Cornwall: ”Într-o zi am anunţat-o: «mâine plecăm, te iau direct de la birou şi mergem într-un loc surpriză». Sigur că m-a copleşit cu întrebări, dar nu am cedat cu niciun detaliu“, a mai marturisit fostul Principe Nicolae.

Fostul Principe Nicolae a cerut-o de sotie pe plaja, la rasarit: „Când m-am întors şi l-am văzut în genunchi, lângă mine, cu mâna întinsă şi cu inelul superb în faţa mea, am rămas fără răsuflare. Pe nisip scria «Te iubesc. Marry me!». A fost un şoc, am început să plâng şi cred că a fost cel mai frumos moment pe care puteam să îl trăim“, a povestit Alina de Roumanie, fosta Binder.

Cât despre relația cu familia regală a României, fostul Principe Nicolae a spus următoarele:

„Dacă vor, da. Le-am întins mâna de mai multe ori, suntem o familie, înainte de toate. I-am rugat chiar să ne fie părinţi spirituali, dar nu am primit niciun răspuns.

Mai mult de atât nu putem face. Dar, fără a încerca să insistăm cumva, ne dorim o relaţie, câtă vreme vorbim despre familia mea şi lucrurile ar fi normal să fie altfel. Noi credem foarte mult în familie şi o respectăm”, a mai spus acesta.

Citește și: Principele Nicolae, mesaj emoționant la un an de la moartea Regelui Mihai

foto: hepta.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top